3 Sombreros de copa

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2012
MART.

* Geologia
Mart està compost bàsicament per basalt volcànic amb un alt contingut d’òxid de ferro que caracteritza el color roig de la seva superfície. A diferència de la Terra i laLluna, que a les seves crostes hi predominen els aluminats i el silicats, a Mart hi predominen els ferrosilicats.
Mart ha patit des de la seva formació diversos esdeveniments naturasl com vulcanismes,impacte de cossos estranys com grans tempestes de sorra...
A diferencia de la Terra, que la seva geologia es basa en el moviment de plaques tectòniques, Mart posseeix tectonismes verticals els quals esmouen d’acord amb la pressió que exerceixen els moviments interns de lava.
* Aigua a Mart?
Moltes de les preguntes es que si hi ha o hi havia aigua a Mart i es que abans si que hi havia degut aque abans la seva atmosfera era molt mes densa y retenia millor els gasos i temperatures mes elevades que permetien que hi hagués aigua líquida on ara només i pot haver-hi glaç. Alguns científics deienque Mart tenia el flux d’aigua mes gran del Sistema Solar, però desconeixen l’aparició i la desaparició d’aquests fluxos. Ara l’atmosfera de Mart conté un 0,01% aprox. d’aigua en forma de vapor itambé hi ha aigua glaçada als seus pols, com van detectar les sondes europees Mars Express al 2004 i al 2008 les sondes estatunidenques Phoenix. A Mart l’aigua es sublima, es a dir, passa de sòlid a gasi viceversa sense passar pel líquid a una temperatura de -80ºC.
* Meteorits a Mart.
Els meteorits denominat SNC son originaris de Mart. El seu origen es sap amb seguretat gracies al descobrimenten el seu interior de petites bombolles de gas que contenen la mateixa composició mesurada per les sondes Viking.
El 6 d’agost de 1996, el Dr. David McKay, de la NASA va anunciar la identificació decompostos orgànics en el meteorits marcià ALH84001. El meteorit va ser ejectat des de Mart per un impacte meteòric fa 15milions d’anys, va caure a l’Antàrtida fa 13mil anys i va ser trobat al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 3 Sombreros de copa
  • 3 Sombreros de copa
  • 3 sombreros de copa
  • 3 sombreros copa
  • 3 sombreros de copa
  • 3 Sombreros de copa
  • 3 Sombreros de copa (resumen por actos)
  • Comentario de texto 3 Sombreros de Copa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS