Activitats Durant La Lectura - El Rostre De La Inocència

Páginas: 10 (2378 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
Activitats durant la lectura – EL ROSTRE DE LA INOCÈNCIA

CAPÍTOL 1
1.- Anna és una immigrant colombiana que no està ben acceptada a classe. Coneixes cap immigrant? Que li pots oferir?
Sí, en conec alguns i tot el que els puc oferir és tractarlos amb tota naturalitat. S’ha de pensar que també són éssers humans.

2.- Mercé es planteja ajudar Anna, però també es plantella mentir en eljudici. Què faries tu en el seu cas?
Si estiguera segur de la inocència de la persona implicada, hauria pogut “testificar en el seu favor”. Jo no el considere mentir.

CAPÍTOL 2
3.- Creus que Anna és culpable? Per què?
Si les proves diuen que Anna estiguè al lloc de l’assassinat, té que ser culpable, però també poden haver irregularitats a la investigació.

4.- Creus que, en el cas que Annasiga culpable, la sentència és justa?
Si era culpable, era la sentència correcta, perque un assassinat és molt dur. Encara que si hi havia irregularitats, és una sentència excesiva.

CAPÍTOL 3
5.- Fes un resum del contingut de la Declaració dels Drets Humans.
La Declaració estableix els principis de l'alegria que seran la base de la legitimitatde la nova societat, acabant amb elsprincipis, les institucions i les pràctiques de l'Antic Règim: "El principi de tota sobirania resideix essencialment en la nació". La Declaració dels Drets de l'Home i del Ciutadà considera legítima la revolta delsdiputats en contra de la monarquia absoluta, en declarar com a dret imprescindiblede l'home la "resistència a l'opressió".

6.- Descriu l’itinerari per arribar a l’arc de Cabanes des del teu poble.Dirigeix-te cap al nord-oest a Av Ampla de Castellar / CV-8280 cap a Carrer de Trafalgar. Seguiu per CV-8280. A la rotonda, agafeu la segona sortida pel ramal A-77 en direcció A-7 / Alcoi. Incorporeu-vos a A-77. Continua per A-7. Continua per CV-40. Agafa la sortida cap a N-430 / València. Incorporeu-vos a A-7. Agafeu la sortida 890 per a accedir a E-15 / A-7 en direcció circumval / E-901 / A-3/ Madrid / Barcelona. Continua per E-15 / A-7 / AP-7. (Indicacions per a Castelló / Castelló / Barcelona). Seguiu per E-15 / AP-7. Continua per E-15 / A-7 / AP-7. (Indicacions per a Castelló / Castelló / Barcelona). Seguiu per E-15 / AP-7. A la rotonda, sal per Carrer de la carretera de Ribesalbes / CV-197. Seguiu per CV-197. Incorporeu-vos a Autovia de la Plana / CV-10 pel ramal endirecció Castelló (nord) / la Pobla Tornesa. Gireu cap a la dreta per accedir al ramal. A la rotonda, agafeu la segona sortida en direcció Ctra de Saragossa. Gira a la dreta cap Carrer de Delegat Valera. Gireu a l'esquerra cap Plaça dels Hostals / CV-146. Gira a la dreta per continuar a Plaça dels Hostals / CV-146. Seguiu per CV-146. Seguiu 2,5 Km per la CV-159 fins trobar l’arc.
CAPÍTOL 4
7.- Com intenta AntorSeran atraure Mercé i Josep?
Els embauca amb paraules molt ben sel·leccionades. Els promet moltes coses con la salvació, els ven la idea molt bé.

8.- A quina província pertany el poble de les Cases del Senyor?
A Alacant.

CAPÍTOL 5
9.- Com valores l’actitud del veïns cap a Maria “la d’Allà”?
Els deuria donar pura vergonya, va ser la seua filla la “culpable”, no ella, es més, hauria derebre suport per superar el trauma.

10.- Què vol dir “It’s up to her”?
Significa que una decisió, o un fet és assumpte d’ella (en el nostre cas, Maria).

CAPÍTOL 6
11.- Què saps de l’ovella Dolly?
Va ser el primer ésser viu clonat amb éxit, ancara que la seua “bessona” va tenir problemes al seu organisme i va morir als mesos per múltiples falls als òrgans.

12.- Què opines sobre laclonació d’animals? I sobre la clonació d’éssers humans?
La clonació és una part de la ciència molt poc desenvolupada per els problemes étics que produeix. En la meua opinió, la clonació d’animals amb motius d’investigació no té cap problema, sempre que l’espècimen principal no patisca. Encara que és possible, la clonació humana és una completa aberració, perque, al no estar desenvolupada, no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lectura del Rostro
  • Rostros inocentes de una tragedia acumulada
  • El Rostro De La Sombra Guía De Lectura
  • Informe De Lectura Rostros Y Máscaras
  • Antes, Durante Y Después De La Lectura
  • estrategias durante y despues de la lectura
  • VIOLENCIA, EDUCACION Y ROSTROS INOCENTES.
  • Mar i Cel Activitats prèvies a la lectura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS