afectes positius i negatius

Páginas: 8 (1828 palabras) Publicado: 3 de junio de 2013
POSITIUS
NEGATIUS
El llibre digital possiblement resultarà més econòmic que els llibres de paper.
Perill d’addicció als dispositius i a Internet.
Infinitat de recursos educatius.
Problemes de infraestructures de connectivitat (la xarxa no arriba a tot arreu ni funciona a tot arreu correctament).
L'alumne s'implica activament, aprendre interactivament és motivador i enriquidor.
Insuficientgarantia en fiabilitat de les fonts informatives.
Autoregulació: l'alumne pot veure la seva pròpia puntuació i millorar-la.
Pobre oferta editorial i falsa creació de continguts (simple escanejat del que ja existeix).
Accessibilitat per les zones rurals.
Degut al punt anterior: desmotivació de l'alumnat.
Accessibilitat pels disminuïts.
Excés d'informació i d’estímuls.
La immediatesa en lacomunicació i l'accés als continguts.
Mals usos: excés de distraccions, continguts inapropiats o perillosos, copiar continguts sense treballar-los, etc...
Ofereix una formació continuada pels adults amb la formació a distància, pels horaris o distàncies no sempre es pot seguir estudiant a no ser que sigui gràcies a aquestes noves tecnologies.
Molts dispositius estan contínuament connectats, perla qual cosa podem perdre privacitat.



Exercici 2
CERCADOR: és un programa informàtic dissenyat per ajudar a trobar informació emmagatzemada a un sistema informàtic com és una xarxa, Internet, o un ordinador personal.
WEB: és una xarxa de pàgines escrites en hipertext mitjançant el llenguatge de marcatge HTML i connectades entre sí mitjançant vincles, de manera que formin un sol cos deconeixement pel qual s'hi pot navegar fàcilment.
HTML: és un llenguatge de marcat que deriva de l'SGML dissenyat per estructurar textos i relacionar-los en forma d'hipertext.
XAT: és un recurs de comunicació en temps real. Xatejar és realitzar una tertúlia mitjançant Internet entre dues o més persones.
CORREU ELECTRÒNIC: es refereix al sistema que permet redactar, enviar i rebre missatges ocartes (missives, lletres) utilitzant sistemes de comunicació electrònica.
FTP: és un programari estandarditzat per enviar fitxers entre ordinadors amb qualsevol sistema operatiu. Forma part de la capa d'aplicació del model TCP/IP.

Exercici 3
Barvanet
Mundoforo
Miarroba

Exercici 4
Los poetas de la Generación del 27: contexto histórico, panorama cultural, Residencia de Estudiantes, conceptode generación, nombres del grupo, maestros e influencias, etapas de la generación… y un especial dedicado a cada uno de sus componentes: Pedro Salinas, Jorge Guillén, Dámaso Alonso, Federico García Lorca, Luis Cernuda y Juan José
Servei catala de transit: Hi ha una ruta,la C-26,que és la suma de carreteres de mida diversa,estat divers i traçat divers, que va des d’Ogern,en la confluència de l’AltUrgell i el Solsonès,fins a la frontera amb la Catalunya Nord per Molló,a la comarca del Ripollès. Són les coses d’aquest país,sumen carreteres i representa que en fan una de nova. La carretera de les Llosses és el tram berguedà de connexió amb Ripoll.
cal estar molt atent perquè és estreta i de revolt continuat; però també és divertida perquè el seu paisatge és primigeni: bosc alzinós i deroureda esquitxat de rodals de fagedes i,a prop dels torrents,de pollancredes; prats de dalla, no gaire extensos perquè la geografia és tancada, amb poca població i encara disseminada.
En l’equidistància d’un punt a l’altre hi ha el veïnat de les Llosses: església romànica de Santa Maria del segle XII amb cementiri i tres masos: Capdevila,Can Picot i Campso,i un camp extens, l’indret més obert delrecorregut amb conreu de blat de moro i dominat pel puig Cornadó de 1.228 metres d’alçada.
A prop de Palmerola,la riera de Merlès,que neix als rasos de Tubau,travessa la carretera,i poc des prés a prop de Borredà el riu de Merdançol ens acompanyarà fins a un dels braços del pantà de la Baells,passat ja Vilada; des de Borredà,surt la ruta de Sant Jaume de Frontanyà. Aquest Berguedà és trencat,de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • promover y rescatar valores afectivos. I Capitulo
  • Como aydan i afectan algunas cosas
  • Práctica I Biología 3 Cch Sur (Factores Que Afectan La Actividad Enzimática)
  • El VIH és Un Virus Que Es Contagia A Través De Líquids Corporals I Que Afecta Cèl
  • Relacions entre la unió europea i el marroc en la pesca i com aquestes afecten a espanya
  • Afectividad
  • afectividad
  • afectividad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS