Agua

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (377 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 28 de abril de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
agua Com jo no l’obria, després de tres segons d’espera, un dels policies va fer una forta puntada de peu a la porta per obrir-la i ràpidament van treure les seves pistoles, i em van perseguir per lacasa, em van enxampar tot just quan intentava escapar per la finestra...
...però us preguntareu com dos policies anaven darrera d’un home com jo, un home que aparentava ser inofensiu, dons bé, enrealitat jo era un expert en explosius que havia treballat amb l’ INTERPOL, però per diverses causes en vaig passar al altre bàndol, una d’elles era que, havia tingut una oferta d’un terrorista anomenatSalazar Koreich, un criminal molt buscat i que a més a més havia estat set vegades presidiari, però amb l’ajuda dels seus advocats i suborns a policies havia escapat. Ell tenia un pla, concretamentun atemptat contra el Zapatero, el president de l’estat espanyol, ell va mostrar-me el seu preu i les condicions i jo vaig acceptar, no sabia en quin lloc m’havia ficat.
El dia del cop, vaig fer lameva part del pla i me’n vaig anar, però tot just quan estava a punt de marxar del lloc un policia amb cara d’innocent es va creuar en el meu camí, i em va pregunta qui era i que venia a fer allà, nosabia que respondre’l, vaig pensar diverses formes d’escapar-me però en cap d’elles les tenia totes, estava envoltat de policies i no podia disparar-li i fugir. Llavors se’n van acudir intentarsubornar-li, miraculosament va acceptar i vaig aconseguir fugir il·lès.
Al arribar a casa, vaig veure en una de les butxaques de la meva jaqueta un localitzador que segurament m’hauria posat aquellpolicia que m’havia interrogat. Vaig parar a pensar com m’havia descobert però no ho vaig arribar a comprendre.
Vaig trucar al Salazar per una línia segura i li vaig explicar l’ocorregut i ell em vaproporcionar un pis franc per poder evadir-me.
Però per alguna raó m’havien trobat en aquell pis i aquella matinada detingut.
A partir aquell moment no vaig posa en dubte l’eficàcia dels cossos de...
tracking img