Agujeros blancos

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (289 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 4 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Conclusions
Al llarg d’aquesta investigació d’un tema que a sigut proposat a classe; forats blancs, el meu grup de treball i jo, a partir de recerques a fontsmajoritàriament en Internet citades a la bibliografia hem arribat a varies conclusions sobre el tema tractat, y les hem contraposades amb les conclusions ja donades per elscientífics.
Com a conclusions del nostre grup en tenim varies:
- Avui en dia els forats blancs son una abstracció matemàtica, per que encara no s’ha observat cap, alcontrari dels forats negres que en tenim proves visibles.
- Un forat negre s’empassa la majoria de coses en forma de radiació còsmica y pols interestel·lar, es molt probableque la majoria de les coses que expulsi un forat blanc sigui també en forma de radiació y pols.

En la dècada de 1960 els científics Ígor Nóvikov i Yuval Ne'emanbasant-se en la solució de Kruskal-Schwarzschild de les equacions de la relativitat general van arribar a conclusions del tipus:
- Si un forat negre fa una cosa, el foratblanc fa el contrari e invertit en el temps.
- Els forats blancs son una especie de sortida del forats negres, que estarien connectats per un forat cuc.

Per motiusde temps i espai no hem pogut aprofundir en aspectes del nostre treball com per exemple:
- Possibles troballes de forats blancs al nostre univers.
- La relació que teamb els forats negres i amb els forats de cucs.

En el procés de elaboració hem dividit el nostre treball en els tres components del nostre grup, de manera que cada unfeia una part del treball, així doncs hem reunit la informació recercada a diferents fonts d’informació, i per últim l’hem ordenada i presentada en un PowerPoint.
tracking img