Al Capdavall Del Soterrani

Páginas: 4 (971 palabras) Publicado: 12 de agosto de 2012
1. Tema

2. Argument

3. Descripció
- Protagonistes
- Secundaris

4. Opinió
a) Que m’ha agradat
b) Que no m’ha agradat



















1-TEMA



El temad’aquest llibre és sobretot d’intriga i de misteri.

Intriga: A mesura que vas llegint el llibre et quedes amb les ganes de saber que passarà. Per exemple quan la Laia i l’Alex descobreixen lainvestigació al soterrani.

Misteri: Un exemple és quant en Joaquim Amós (pare) i en Joaquim Amós (fill) descobreixen que l’Alex i la Laia havien estat tafanejant al soterrani.2. ARGUMENT


La història passa en la ciutat de Terrassa, on viuen els personatges, estudien, treballen, etc.

Comença amb una entrevista que fa el Joaquim Amós (pare) a l’Anna, per talde donar-li un treball endreçant llibres, fitxes, cartes,......
Aconsegueix la feina i allí coneix al Joaquim Amós (fill), amb qui al començament no es parlava, doncs ell era molt tímid, es passaval’estona llegint sense parlar. L’Anna s’acaba enamorant d’ell, però no ell d’ella.

Més tard, un dia que van al cinema, en Joaquim (fill) li confessa a l’Anna, que ell no va amb noies perquè és unsuperdotat. Però per una trucada de telèfon d’un tal Marta, es descobreix que si que té una novia: la Marta i clar, l’Anna, s’enfada molt i marxa.
Des de aquell moment, l’Anna se sent molt estranya, sentque l’investiguen, la vigilen.....un dia veu a l’ordinador que està ple de dades seves i de moltes altres noies amb característiques molt semblants a ella, i això li preocupa molt i comença a buscarmés informació.
Totes aquestes sospites acaben amb el seu segrest, dins d’una sala on sols sent passes, gemecs........i mentres ho va apuntant tot en un bloc de notes.

En un altre lloc,mentrestant, en un vaixell viatgen la Laia i l’Alex, que es coneixen gràcies a que la Laia salva a l’Alex quan cau del vaixell. Es fan bons amics durant tot el viatge, parlant de les seves vides.
A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS