Alala

Páginas: 2 (390 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2011
MÚSICA CORAL: FRANZ SCHUBERT I EL ROMANTICISME

Codi: 51781

Tipologia: presencial

Càrrega docent: 4,5 crèdits (pràctics)

Professor coordinador: Jaume Roset Calzada
Altres professors/es:Còssima Cornadó Bardon, Lluís Carné i Miguélez

Centre docent: ETS d’Arquitectura de Barcelona

Objectius de l'assignatura:
Donar a conèixer, mitjançant la pràctica del cant coral, la música delRomanticisme, i en particular del compositor Franz Schubert.

Programa de l’assignatura:
Seguint amb el criteri de cursos anteriors, en que s’han anat veient cronològicament diferents èpoques de lahistòria de la música, aquest curs volem d’abordar la música del Romanticisme centrant-nos en la figura del compositor vienès Franz Schubert. Ho farem abordant les obres de la tradició coralgermànica, que inspirant-se en músiques d’arrel popular, configuren el lied, i que són el fonament que motiva l’interès per a la música coral que s’inicià a Catalunya a mitjan segle XIX.
Durant elquadrimestre les sessions pràctiques consistiran en l’aprenentatge de diverses obres corals, adaptades al nivell del grup. Enguany treballarem obres de Franz Schubert i altres compositors coetanis. Al final delquadrimestre, dins la primera quinzena de maig, s’organitzaran dues audicions amb totes les obres preparades, en les què també hi col·laborarà l'orquestra de la UPC.

Idioma de treball: catalàMetodologia:
L’assignatura es farà cada dimarts, de 14:30 a 16:30 h, a l’Aula CS-1 de l’ETSAB. Les classes començaran el 14 de setembre de 2010. Eventualment, es farà alguna sessió extraordinària forade l’horari habitual que serà anunciada oportunament.

Sistema d'avaluació:
Les característiques de l’assignatura determinen que l’avaluació sigui continuada i que es fonamenti en la participació iassistència dels estudiants matriculats a les diferents activitats i concerts que s’organitzin. Per aprovar s’haurà d’assolir un mínim del 80% d’assistència global. La nota final s’obtindrà de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • alala
  • Alala
  • ALAL
  • Alala
  • alal
  • Alala
  • Alala
  • Alal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS