Alas en los pies

Páginas: 2 (325 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2011
ALAS EN LOS PIES
El concepte d'aquesta obra es desenvolupa a partir de la reflexió sobre el cos contemporani, que és construït des de la vivència quotidiana. La velocitat de la que participem,en la qual ens veiem abocats, ens impedeix actes de reflexió, sent el cos un simple vehicle i no subjecte des d'on ens relacionem amb l'àmbit del qual formem part. En canvi és mitjançant els sentitsque construïm la nostra experiència vital, però la cultura que hem ideat per viure, que pretén partir de l'alliberament del cos, perviu sobre el silenci d'aquest, sacrificant-ho.
Alas en los piesproposa un espai per a la presa de consciència de la fisicalitat de la nostra existència, narra, des de la nostra inevitable materialitat, aquests moments d'acoblament, d'enllaç amb el subjectiu,és mitjançant la recuperació dels sentits que assolim la suspensió que ens permet recrear temps i espai.
El nostre discurs vol expressar la possibilitat de recuperació dels sentits com a viad'accés a la culminació, la plenitud ha estat un lloc històricament prohibit per la carn sempre presa de desitjos i en conseqüència viscuda com imperfecta.

L'any 2011 serà un període decisiu en latrajectòria de Pepe Hevia Dansa. El nostre projecte, nascut fa 19 anys a Catalunya, s'ha caracteritzat per un intens treball i indagació sobre el cos i en l'actualitat mostra un ampli creixementartístic i humà. L'honestedat cap a la dansa i la professionalitat amb la qual hem treballat comença ha transformar la nostra obra en una dansa de marcat segell personal, que experimenta reconeixements.És per això que aquest nou any és de màxima importància ja que la Companyia continuarà amb un intens cicle de creacions, d'implicació amb la docència així com col • laborant en la carrera deballarins emergents. Busquem l'adquisició de recursos per poder millorar la vida laboral de l'equip i que ens permeti la projecció internacional que ja mostra un interessant i merescut camí a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pies
  • Los pies
  • los pies
  • Los Pies
  • los pies
  • Pies
  • ALAS
  • los pies

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS