Allò que conta el vent del desert

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (287 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 6 de junio de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Allò que conta el vent del desert

Desembre 2010

Resum

L’Ermengol se’n du a nen Simó a la Terra Santa, contracten a un guia local, el guia elsprepara una emboscada a els cristians, el guia intenta anar-se’n amb el seu exèrcit però antes de arribà allà li havien clavat unes dotze fletxes.En Simó, que va quedar mig mort al desert va ser trobat per la tribu Abu Hadiz, la filla del cap de la tribu el va cuidar fins que es va recuperar i elvaren fer el seu esclau.

Trobaren una tomba amb molts tresors, en Simó amb valentia aconseguir fer-se amb algunes peses però quasi li costarquedar-hi atrapat.

Un dia en que el campament només hi havia els infants i les dones va esser atacat per els bandejats, mentrestant els homes eren acaçar. En Simó els va vença amb molta destresa i va guanya.

En Simó va passar tres dies molt malament, no volia renuncia a Jesús, però tampoc a naNajila. El gran problema era que si no acceptava casar-se, el vendrien com esclau. Deixà que els Deus decidissin el seu destí, va gravar a una pedra una creui a l’altre una lluna i va fer que el Said en tries una sense mirar, va agafar la creu.

Els persegueixen pel desert, ells anaven en direcció alNil, però quan sen adonaren de que els perseguien, varen fer volteres, esquivant el vent del desert.

Aquell home va decidir ajudar-los i els va casar.La seva plegaria va ser atesa i hi ha filles de la Najila per tot arreu i el vent segueix abrasant-les a totes i se segueixen estimant per sempre.