Amar peligrosamente

Páginas: 7 (1610 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014

Amar
peligrosamente













Index

1-Fitxa tecnica pag,1
2-Resumenpag,2
3-Preguntas pag.3-4
4-Escenes impresionants pag.5
5-Frases pag.6
6-ONGs pag.7
7-Consequencies de la guerrapag.8
8-Webgrafia pag.9



















1-Fitxa tecnica


Título:Amar Peligrosamente, Más allá de las fronteras(Argentina, Méjico)
Título original:Beyond borders
País: Estados Unidos y Alemania
Año: 2003
Director: Martin Campbell
Música: James Horner
Guión: Caspian Tredwell-OwenIntérpretes: Angelina Jolie, Clive Owen, Teri Polo, Linus Roache, Noah Emmerich, Yorick van Wageningen, Timothy West, Kate Trotter, Jonathan Higgins, John Gausden, Isabelle Horler, Iain Lee, Keelan Anthony, John Bourgeois y Kalyane Tea.
Color: color
Duración: 127 minutos
Género: drama, romántico
Productoras: Mandalay Pictures, CP Medien, Camelot Pictures y MP Film Management UNLS Produktion GmbHand Co. KG
Sinopsis: Sarah Jordan es una americana que vive en la capital inglesa, casada con un rico británico. En un evento benéfico, un médico inglés voluntario en un campamento de refugiados en África, Nick Callahan, hace una protesta en contra de la indiferencia social ante el problema del hambre en aquel continente. Eso despierta en Sarah la voluntad de ayudar a los menos afortunados, loque cambiará su vida para siempre. La historia termina de manera trágica, con la brutal muerte de Sarah, lo que demuestra la constante amenaza bajo la que viven miles de personas en zonas de conflictos armados.

2-Resumen

La protagonista de la pelicuala Sarah Jordan esta casada amb Nick un home molt adinerat.
En la primera escena de la pelicula Sarah es troba en un ball amb el seu promes enla qual Nick un metge volunari interromp el ball amb un nen negre de un campament on estroba en aquell moment , en aquell moment la gent es sorpren i comensa a riure pero Sarah es va sentir malament i en un temps es va decidi a anar a agudar a Nick, va reunir tots els seus estalvis i va comprar aliments i sen va marxar. Quan va arrivar estava molt quidada i anava ben vestida a per lo qual Nickva reacionar malament i va ser molt borde. Despres de uns dies Van aconseguir trovar aigua justament en el moment en el qual s'estava anant la Sarah.
En un altre viatge va descubrir que Nick passava armas a uns terroristes. Pero despres van tindre una relacio sexual. Despres de arrivar al campament a arrivar la persona la qual tenia que recullir les armas i com se les aviane requisades elsterroristes es van enfadar i van agafa a un nen i li van dunar una granada la qual va obrir activar i en aquell mo ment un cumpany del Nick va saltar i tirar la granada al costat o en aquell moment es va liar la grosa el van pero seguidament el Nick va agafar el machete del terrorista i el va matar, despres de haver enterrat al seu cumpany van comensar a anarse de aquell campament.
En el terser viatgesen va anar a Busacar a Nick per que l'havien sequestrat. Quan va arrivar la van portar a un lloc en cotxe pero per el cami van disparar al cotxa pero ningu va resultar ferit despres li van enseñar el k havia passat amb el nick i li van dir k potser savien on es trobava, la Sarah es va dirigir cap alla i va donar molts diners per parlar amb el Nick i l iva dir k tenia una filla, llavorens en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amar Peligrosamente En Catalan
  • amar peligrosamente
  • Amar Peligrosamente
  • Amar peligrosamente (actividades)
  • Actividades para trabajar la película “Más allá de las fronteras” o “Amar peligrosamente”
  • Amar
  • amar
  • Te amare

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS