Ambits d´aplicació del marqueting:més que una discoteca

Páginas: 10 (2266 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2011
1. Quines són les necessitats (tipus/categories) que cobreix el grup Pacha? Nota orientativa: podeu respondre amb una aproximació general, i incloent particularitats d'algunes de les àrees de negoci del grup.


Les necessitats és contempla com una sensació de carència d'alguna cosa( física o psicològica) pròpia de les persones; i pel que fa al màrqueting, es definiria com la satisfacció deles necessitats dels consumidors amb algun producte o servei que ofereix l'organització per tal de satisfer aquestes necessitats.

El grup Pacha és una multinacional que cobreix les necessitats d'un ampli conjunt de consumidors i clients. Per lo qual, les necessitats que s'associen als seus consumidors les podem considera de diverses categories o tipus( fig.1 pag IMATGES 1). Les necessitatsprincipals són les de tipus social, on l'empresa vol reflectir la satisfacció dels seus clients a traves de les discoteques i els clubs, de manera que afavoreix i facilitar les relacions amb la societat, autoestima i buscar l'afecte dels altres, siguin amistats o amors...; a més, de les necessitats personals d'una persona que conformen la diversió i llibertat d’expressió que inspira l'empresa en lesseves diverses festes, com per exemple una de les més notables i valorada d'aquesta casa que és coneguda com la Flower Power. També podem parlar de les festes gays, que apliquen l'acceptació de noves modes i ambients socials, cosa que representen en diverses festes com la Pacha seduction; de manera que, totes aquelles persones que busquin divertir-se i passar una nit màgica, de musica, gent,salons de ball, activitats recreatives, d’entreteniment i d'espectacles ho troben en els establiments de Pacha

Altres necessitats que assoleix el grup Pacha són les de l'àmbit fisiològic, on a traves de serveis de restauració o oci, intenta satisfer als clients amb l'oferta de productes amb el nom de la marca com per exemple, roba, perfums, moda dissenys propis i entre altres , productesd'alimentació i begudes. També, referint-se a necessitats fisiològiques podem parlar del gran sector hoteler que representa l'empresa on ofereix no nomes oci i diversió, sinó, al mateix temps tot aquell que busqui relaxar-se i el descans en una atmosfera sofisticada i agradable. La gran varietat de restaurants distribuïts en diverses àrees proporciona aquells consumidors que vulguin serveis de menjarsen horaris compatibles e fora d'horari normal d'obertura com sopars a l'entrada la matinada o desdejunis matiners, a més, dels típics espais on els clients poden fer sopars íntims, reunions de treball celebracions entre amics i familiars.

La lliberta d'expressió que es veu reflectit en la musica i l'estil e disseny de les discoteques i clubs és un atractiu particular que satisfà a lapersonalitat de moltes persones, es aquest el motiu que aporta a comprar aquells productes que porten la marca de les cireres i dels quals els clients se senten contents.
I per últim, tenim les necessitats de tipus seguretat que cobreix l’empresa i conformen tota aquella protecció i ambient de seguretat que busquen els clients en tot moment. O busquin un lloc adequat on puguin deixar les sevespertinències personals, com els bols-sos, i els cotxes en un pàrquing, sense patir de ser robat o perdut tal objecte ja que el grup Pacha disposa d'una seguretat privada en tots els seus establiments.

2. Quins són els grups/consumidors objectiu als quals es dirigeix el grup Pacha? Establiu una associació entre els grups que identifiqueu i les marques (ex.: Pacha Club, L'Hotel, restaurant Lio, etc.)de l'empresa.

El grup Pacha vol aconseguir arribar a satisfer molta gent, entre els que s'inclouen persones de molts estatus socials i edats. Actualment, Pacha ofereix els seus serveis a variants grups de persones, aquests grups els podem classificar en funció dels seus objectius i finalitat que busquin en l'empresa. Són famílies,
joventut, parelles, jubilats i professionals . Tot ells...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • discoteca
  • Discoteca
  • Proyecto discoteca
  • Proyecto De Discoteca
  • demanda de las discotecas
  • Administracion en una discoteca
  • BARES Y DISCOTECAS
  • dB e una discoteca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS