Animacion lectora-biblioteca

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (356 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 7 de septiembre de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
BIBLIOTECA JOAN FUSTER CURS 2008/09

Setmana del 27 al 31 d’Octubre

Establirem un horari per a que tots els cursos dediquen una sessió a visitar la biblioteca. En aquesta, els/les mestresexplicaran com està organitzada la biblioteca, i les normes de comportament en aquest espai. Intentarem que estiguen exposats els llibres que l’any passat feren els alumnes, amb motiu de la setmanacultural.
A més a més deixaràn algun personatge de conte per decorar la bilioteca i faran alguna activitat.Ací hi propossem algunes:

EDUCACIÓ INFANTIL: Els llegirem un conte i faran un dibuix de labilioteca.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA:

1R CICLE: Entregarem a cada grup una fotocòpia de la portada d'un llibre i els demanarem que busquen el llibre en la biblioteca. Una vegada trobat el llibre, l'alumnepinta la portada fixant-se en el llibre. Amés haurem el.liminat de la portada alguna dada: autor, il·lustrador, títol, perquè l'alumne ho complete).
Amb totes les portades es pot fer un àlbum: El llibredels llibres, el conte dels contes.

2N CICLE: Amagarem personatges fantàstics als llibres de la biblioteca (donyets, fades, bruixes, gegants, dracs...) Cada equip de 4-5 alumnes haurà de trobarels seus personatges a través d’unes pistes que els donarem per trobar el llibre.Es pot variar canviant els personatges per parts d’un puzle.

3R CICLE: A partir d’unes dades mínimes (autor, títol,pàgina, línia, ...) cal localitzar cadascuna de les paraules que configuren una frase. Es pot treballar per equips, i donar a cada equip una frase d’algun menut text relacionat amb l’animació lectora.(Con mis hojas bien unidas,
que no me las lleva el viento,
no doy sombra ni cobijo,
pero enseño y entretengo)


(Amb les meues fulles ben unides,
Que no me les porta el vent,
No done ombrani protegisc
Però ensenye i entretinc)

Segon trimestre
Farem el mural de les recomanacions, on al llarg d’una setmana cada classe baixarà la seua recomanació.

Tercer trimestre
Exposició de...