Anna sullivan

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (509 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 7 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
El Milagro De Anna Sullivan:

Problemes de conducta:

Hi ha bastants problemes de conducta, els quals han fet mal criar a Hellen, que es qui té majors problemes de conducta.
No está bé que elpare de la nena la volguès tancar pel seu problema, ni que aquest no li imposi cap mena de disciplina, ja que com li deixen fer el que vol, com per exemple, agafar el menjar dels plats de qualsevolmembre de la familia, resulta que Hellen ha surtir molt mal criada.
El germà de Hellen, també té una mala conducta, no perquè es porti malament amb ella, si nó pel fet que la considera una personainútil, i apolla el que diu el pare.
La mare, que es la que més esperances té en ajudar a la nena, actua malament deixant-li fer el que vol. I sobretot quan en lloc de renyir-la quan aquesta fa algomalament, trenca coses o mossega, li dona un dolç perquè es tranquil.litzi. Aixó no ho hauria de fer, perquè la recompensa per fer coses que estan malament, i l’hauria de renyir i imposar-li disciplina.Hellen es qui té majors problemes de conducta, ja que crec que no diferencia el que está bé del que está malament, perquè no li han ensenyat. Han deixat que la nena fes el que volguès durant tota la sevainfancia i no l’han educat bé, per no dir que no l’han educat.

Problemes de comunicació:

El principal problema de comunicació que hi ha aquí es que cap membre de la familia es pot comunicar béamb Hellen, perquè com aquesta ni veu ni hi sent, no enten als altres i els altres no la entenen a ella perquè no li han donat cap tipus d’educació especialitzada en persones sordes i cegues. Així quela nena per molt que vulgui dir, no és pot comunicar de cap manera, i no enten als pares ni als altres membres de la familia perque aquests tampoc es que s’intentin comunicar amb ella d’una maneraraonable. L’única que ho ha intentat ha sigut la mare, amb el recolzamen de l’ávia, que diu que la seva neta és molt llesta.
El pare i el germà no es que li prestin gaire atenció, així que la nena...
tracking img