Appcc

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (435 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
1. Mc Donald’s:
a. El que vol transmetre aquesta empresa es molt senzill el menjar rapid i estandaritzat, sempre intentant que pensis que no es tant dolent com sembla, que esta tot estudiat, queells son una empresa respectuosa amb el medi ambient, tota la materia prima que utilitzen es de maxima qualitat i el millor lloc per portar els teus fills a pasar el rato.
b. El logotip esta molt benpensat, es senzill, facil de pronunciar i reproduir. A més només veient-lo ja ens donem compte que és un restuarnt Mc Donald’s.
c. Pel que fa al a la forma i el color és senzill al maxim, nomésutilitzant dos colors i una lletra que es de facil reproducció i ens dona una imatge de caliu.
d. El posicionament d’aquesta empresa és molt senzill ser els reis del menjar rapid, que només pensant en unahamburguesa, bona i a bon preu pensis en ells, i ho han aconseguit perque desde la seva arribada a Espanya han basat totes les seves campanyes de marqueting als nens petits que son els unics que s’hocreuen tot el que surt a la tele, fent que els hi demanin als pares i que quan siguin grans portin la seva familia al mateix lloc.

2. Pans and company:
a. Quan pensem en aquesta empresa no larelacionem directament amb una empresa de fast food sino que la relacionem a amb entrepans i aixo fa molt al seu nom perque es molt dificil vendre aquesta imatge quan l’unic que estas fent es el mateixque les altre empreses de menjar rapids vendre un producte de una calitat més o menys baixa a un preu molt reduit i ells han arribat a trensmentren que tot el que serveixen es de molga més qualitatque els demés.
b. Pel que fa als lohgotip es una miqueta complicat de pronunciar per, es senzill i de bona sonoritat.
c. La tipografia és molt arrodonida i aigo denota familiaritat i els colors sonmolt calits, ho han fet bé per desde el meu punt de vista es una mica deficil de identificar.
d. La imatge que volen instarurar als consumidors es molt senzilla, entrepans i entrepans, bons, amb...
tracking img