are women discriminated in the olympic's

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 21 de abril de 2014


INTRODUCCIÓ

Nosaltres parlarem sobre la vida extraterrestre i Joan Oro, un dels científics que estudiava aquesta branca de la ciència. La nostra hipòtesi és que fora de la Terra també hi havida. Aquest tema ens va cridar l’atenció ja que tots els del grup pensem que no som els únics éssers vius en l’univers, i ens sorprèn que cap científic hagi trobat aquesta vida fora d’aquí. Per tant,vam voler estudiar un dels científics més famosos que parles d’això, i descobrir el possible sobre totes les teories que indiquen que hi ha vida fora, però també informar-nos sobre les que hocontradiuen, ja que de moment, no s’ha vist el cas contrari.
En els treball tractarem sobre la vida extraterrestre, sobre Joan Oro i les seves investigacions, resultats i premis, us ensenyarem un vídeo ialguna informació addicional que em trobat interesant.

INFORMACIONS ADDICIONALS
- Al setembre de 2013, un equip de científics britànics de la Universitat de Sheffield dirigit per Milton Wainwrightva afirmar que un globus especial enviat a l'estratosfera durant una pluja d'estrelles va poder recollir petits organismes arribats des de l'espai.



Les cinc afirmacions més clares que hi hahagut sobre vida extraterrestre són:

Els canals de Mart: La idea que el planeta vermell el travessa una complexa xarxa de canals la va proposar per primera vegada el 1877 l'astrònom italià GiovanniSchiaparelli, i més tard la va popularitzar l'astrònom Percival Lowell. Lowell va dibuixar el que va suposar era una intricada trama de canals. Més tard, al millorar les observacions astronòmiques, es vadescobrir que aquesta sèrie de “canals”, només eren il·lusions òptiques.

Els arbustos d’Arthur Clarke a Mart: l'autor de ciència ficció Arthur C. Clarke, va arribar als titulars l'any 2001 quan vaafirmar que les fotos rebudes de la sonda Mars Global Surveyor de la NASA mostren proves que al planeta hi ha arbres i arbustos.
Encara que el món científic es va burlar de les seves atrevides...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The woman in white
  • The woman in white
  • woman in the war
  • The woman in white
  • The Woman In White
  • The woman in white
  • Women in the workforce
  • The woman in white

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS