Ascenes

Páginas: 4 (839 palabras) Publicado: 23 de abril de 2015
 Escena I: Joanot es diu per sí mateix que en el fons estima els cristians i que si per ell fòra els hauria alliberat, però no pot permitir-s’ho. Saïd ha manat Joanot que acompanye Carles i Blanca,per això, ara Joanot es pregunta si serà per la seua condició per la qual Saïd l’ha manat a ell i no a altre. Una vegada els ha donat de menjar, Joanot se’n va.

Escena II: Carles està molest perquèJoanot els ha hagut de donar el menjar i li pregunta la seua opinió a Blanca, però aquesta està en un altre món. Fa ja nou dies que els han captat. Blanca s’adona que el seu pare està estrany i ell lidiu que està així per ella perquè no tracta com deuria a la gent que els tenen captats, ja que ell pensa que deuria tractar-los com a monstres. Carles menciona Saïd i Blanca ràpidament intenta evitareixe tema. Carles diu que es troba tan mal en eixa situación que sent morir i que, si de debó passa, deixarà a Ferran vetlant per ella. A ella no li agrada la idea, però obeïx a son pare i se’n va aresar i descansar amb ell. 

- Escena III: Blanca tota sola resant. S’avergonya d’ella mateixa per tindre compassió per Saïd sense voler-ho. Blanca acompara la cara de Saïd quan el va estar a punt dematar amb la cara de Jesucrist quan el van crucifixar en la creu, però ràpidament s’espanta del que acaba de dir i li demana a Déu que l’ajude o que li traga el cor per càstig.

- Escena IV: ApareixHassèn criticant Saïd, dient que encara que ell faja moltíssimes coses per ell, el tracta molt mal. Es dirigeix a Blanca, la qual li demana que els salve quan estigueren en terra a l’Alger. Hassèn esnega rotundament. No contenta, Blanca demana Hassèn que li diga a Saïd que vinga Ferran per a despedir-se de son pare, perquè està a punt de morir. Aquest es torna a negar i, fart, li diu que no plore,perquè ella és hermosa i no li van a fer res roï. Açó esglaia molt a Blanca i se’n va al seu camarot. Hassèn s’adona del que ha fet.

- Escena V: Hassèn està disgustat pel que li ha dit a Blanca i,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DETERMINACION DEL ASCENO EBULLOSCOPIO DE LAS DISOLUCIONES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS