Asdfasf

Páginas: 2 (363 palabras) Publicado: 26 de julio de 2012
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ MICROSOFT
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 3.5 SP1 ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MICROSOFT WINDOWS
Η Microsoft Corporation (ή μία από τις θυγατρικές τηςεταιρείες, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας) σας χορηγεί άδεια χρήσης αυτού του συμπληρώματος. Εάν διαθέτετε άδεια χρήσης για το λογισμικό του λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows (το “λογισμικό”),μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρόν συμπλήρωμα. Δεν επιτρέπεται η χρήση του συμπληρώματος, εάν δεν έχετε άδεια χρήσης για το λογισμικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα με κάθε αντίγραφο τουλογισμικού με έγκυρη άδεια χρήσης.
Οι ακόλουθοι όροι της άδειας χρήσης περιγράφουν πρόσθετους όρους χρήσης για αυτό το συμπλήρωμα. Οι παρόντες όροι και οι όροι της άδειας χρήσης του λογισμικούισχύουν για τη χρήση του συμπληρώματος. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίφαση, υπερισχύουν οι παρόντες συμπληρωματικοί όροι άδειας χρήσης.
Εφόσον χρησιμοποιείτε το παρόν συμπλήρωμα, αποδέχεστε τουςπαρόντες όρους. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, μην εγκαταστήσετε το συμπλήρωμα.
Εάν συμμορφώνεστε με τους παρόντες όρους της άδειας χρήσης, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα.
1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. Η Microsoft παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το λογισμικό, όπως περιγράφεται στη διεύθυνση www.support.microsoft.com/common/international.aspx[->0].
2. ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ MICROSOFT.NET. Το λογισμικό περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία των λειτουργικών συστημάτων Windows (Συστατικά Μέρη .NET): .NET Framework, Υποδομή επικοινωνιών των Windows, Υποδομή Παρουσίασης των Windows και ΥποδομήΡοής εργασίας των Windows. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εσωτερικές μετρήσεις επιδόσεων των Συστατικών Μερών .NET. Μπορείτε να αποκαλύψετε τα αποτελέσματα οποιασδήποτε μέτρησης επιδόσεων των ΣυστατικώνΜερών .NET, υπό την προϋπόθεση ότι συμμορφώνεστε με τους όρους που αναφέρονται στη διεύθυνση http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406[->1].
Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdfasf
  • Asdfasf
  • asdfasf
  • asdfasfa
  • Asdfasf
  • asdfasf
  • Asdfasfa
  • Asdfasf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS