asdfghk

Páginas: 3 (587 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
el Conill Ducht és de la famila dels coneguts LEPORIDAE , vugarment com a conill o llebre, son una familia de mamifers lagomorfos sent així una de les races més antigues d'estos animals.
Encaraque no es un conill nan , peró la gent el confon axí, és molto xicotet sent així un excel·lent animal de companyia.
Va ser introduit a Anglaterra des de Holanda , per aixó és anomena així sent aixíuna de les més antigues races domesticades de conill, antiguament utilitzades per a ser bufons o fer acrobasies en les festes dels castells medievals.
Als anys 60 un holandès va trobar misteriosamentun conill Dutch peró tenia un aspecte mes distint, pero no va fer-li molt de cas, pero al llarg de l''historia d'aquest conill han vist que es una mutació sorgida per un Harlequín.

Es caracteritzapel seu pelatge, que divideix el seu cos en meitats: blanc amb xocolata o blanc amb negre principalment, encara que també existeixen blaus i grisos.
El negre és el color més popular per al'Holandès, però hi ha altres colors com el blau, la xocolata, el tortuga, el gris acer, el gris pàl·lid, el marró grisenc o el groc.

El pelatge d'aquesta raça és dens, curt i *lustroso. Les orelles sónerectes i amb bastant pèl.
Un Holandés adult pesa sobre 2 kg pero el periode de gestació de les hembres poden pesar uns 4 kg.


El conill Dutch té dos tipus encara que no es note, es poden clasificaren dos tipus
Conill Belier Dutch: aquest conill es una mutació entre conill Belier Angora i Conill Dutch .
certament és igual que un conill Dutch encara que el seu pelatge és mes eccessiu i lesseues orelles estan lleuregament caigudes, sent una de les parts més sensibles d'aquestos conills.
Conill South Dutch: és una mutació procedent de la zona sur de Holanda i es caracteritza per tindre unpelatje més llarg que el conill original.

Són fèrtils durant tot l'any però la major quantitat de naixements es donen durant la primera mitat de l'any. El període de gestació dura 32 dies i les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asdfghk
  • asdfghk
  • Asdfghk
  • Asdfghk
  • Asdfghk
  • Asdfghk
  • asdfghk
  • asdfghk

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS