Autismo

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (465 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 26 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
SETMANA BLANCA

LA VANGUARDIA amb el titular " Semana blanca": ¿quién la paga?...¿y a quién la organiza?" mostra un punt de vista enfocat de cara a la preocupació que tenen els pares i les marespel fet de que a la setmana blanca no disposen de temps pels fills degut a l'horari laboral que tenen i en ocasions tampoc diners per deixar als nens en un casal.

En canvi, EL PAÍS, dóna una visiómés positiva de la notícia pel que fa als diners destinats a aquesta setmana. Aporta la dada, que Educació destinarà una gran quantitat de capital per ajudar a les associacions de pares i poder pagar lesactivitats organitzades a les escoles durant la setmana blanca de Març.

Per tant veiem que els punts de vista són totalment diferents.

D'altra banda, EL PERIÓDICO, dóna un enfocament de lanotícia similar al de La Vanguardia. Informa sobre el rebuig de la responsabilitat que cau sobre les associacions de pares en organitzar activitats.

ORDINADORS

LA VANGUARDIA amb el titular "Entradamasiva de ordenadores a toda velocidad" remarca la ràpida intenció de digitalització de les aules i la titlla de prematura, ja que moltes escoles encara no estan adaptades.

En aquesta notícia, eldiari AVUI introdueix un nou aspecte en referència a la novetat dels ordinadors a l'Aula, el mal d' esquena. Així com tots els mitjans s'han posicionat o informat sobre com serà la introducció delsaparells o quins beneficis i desaventatges tindrà, l'AVUI destaca la inadaptabilitat del material escolar, taules i cadires, per poder utilitzar-los. Una nou enfocament de la notícia, que no fins ara nos' havia tractat.

EL MUNDO, en canvi, simplement fa una transcripció objectiva de la roda de premsa del PSOE on es van presentar les dades de digitalització de les aules d'aquest curs.

COLÒNIESLA VANGUARDIA, remarca en aquesta noticia el risc de fractura de la relació entre pares i mestres per la negació a fer colònies i excursions per part de les escoles. Comenta les dificultats...
tracking img