Baró rampant

Páginas: 4 (932 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2011
Introducció
Aquest treball ens servirà per fer un petit anàlisi de la obra “El baró rampant” mitjançant petites frases o segments que aniré analitzant i comentant per comprendre millor elsignificat de la obra. Analitzarem tres tipus de cites: cites argumentals, que fan avançar l’argument de la història; cites de reflexió, que indueixen a reflexionar; i cites poètiques, que tenen un significatpoètic. Per fer aquest treball he decidit separar la història en tres parts: Introducció, nus i desenllaç. La introducció abraça des de que Cosimo ens presenta la seva família, els seus entorns i fael pacte amb Viola de que vol quedar-se sobre els arbres per sempre. El nus comença quan Cosimo puja per primer cop als arbres i s’hi queda per viure tota mena d’aventures, fins que es torna boig. Ifinal ment el desenllaç va des de que es comença a tornar boig, fins que desapareix agafat a un globus aerostàtic.

* Introducció

Aquesta part de la història va des de que ens presenten a totala família d’en Cosimo, ens descriuen l’entorn on viu fins que coneix a Viola i decideix fer la juguesca de que es quedarà sobre dels arbres per tota la vida. La cita argumental que he escollit peraquesta par és:
“No no res d’això. Deixa’m explicar-te com són les coses. Tu tens la senyoria dels arbres, ¿entesos?, però si toques alguna vegada la terra amb un peu, perds tot el teu regne i seràsl’últim dels esclaus. ¿Ho has entès? Encara que es trenqui una branca i caiguis, ho hauràs perdut tot!”
Aquesta cita és una de les més importants d’aquesta primera part ja que parla del moment en queCosimo i Viola fan la juguesca en que Cosimo ha de quedar-se tota la seva vida en els arbres i si algun dia baixa perdrà tot el que tenia. És un moment molt important ja que marcarà el futur i la vidade Cosimo així com marcarà també el futur de la història, ja que es veurà marcada per aquesta juguesca la qual Cosimo es pren molt en serio. L’orgull de Cosimo l’impedirà baixar dels arbres i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caries Rampante
  • El Baron Rampante
  • De bar en bar
  • El Baron Rampante
  • Bares
  • Bares
  • Que es un bar?
  • Bares

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS