base de dibujo tecnico

Páginas: 4 (781 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013
TEMA 1
1.1 La comunicació: Existeixen diferents tipus, com el llenguatge verbal, el llenguatge corporal o el llenguatge visual. L’origen del llenguatge visual seria les pintures rupestres. Un delspersonatges mes rellevants va ser Tales, un filòsof grec nascut a Milet que es considerat un dels 7 savis de Grècia. També destacar Pitagòres, Euclides, Arquimedes i Apol.loni del Perge. Al períoderomà, Vitruvi considerat el primer arquitecte, va escriure un tractat sobre l’arquitectura que es l’unic de l’antiguitat clàssica. A l’edat mitjana va destacar Villard de Honnecourt, mestre francès queva escriure el Livre de portraiture, compost per treinta-tres pàgines de pergamí que exposen les tècniques utilitzades pels arquitectes de l’època. Piero della Francesa es unpintor del quattrocento que es va preocupar per la perspectiva i per la voluntat de construir l’espai pictòric.
1.2 La geometria: Aquesta paraula significa mesurar la terra i te origen antic alsconstructors. La geometria és present ala natura, per exemple el Sol te forma esfèrica seguint òrbites el·líptiques. En l’art es pot apreciar geometria entrealtres obres a L’escola d’Atenes de Rafael o la Trinitat de Masaccio. Kandinsky va ser un dels iniciadors del moviment de l’abstracció geomètrica en la pintura.La geometria fractal és massa irregular per poder ser descrit mitjançant les lleis i les gormes de la geometria clàssica, La característica que ens ajuda a entendre una forma fractal ésl’autosemblança.
1.3 El disseny: Es el procés de creació que té com a finalitat resoldre una determinada necessitat plantejada per l’ésser humà. Quan parlem de disseny, entenem que la definició incorpora, a partde les necessitats d’utilitat i de funcionalitat, el concepte d’estètica com a principi fonamental. El disseny es va originar a finals del segle XIX, amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bases De Dibujo Tecnico
  • Bases del dibujo
  • dibujo tecnico y herramientas del dibujo tecnico
  • Dibujo tecnico-dibujos ortograficos
  • Dibujo, dibujo tecnico
  • El Dibujo y El Dibujo Tecnico
  • Dibujo Técnico, Dibujo Artístico
  • Historia del dibujo y dibujo técnico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS