Beisbol

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2011
1. Resum breu históric
En 1744 a Anglaterra va sortir la primera impremta del joc 'Base Ball' que va ser publicada en un llibre de passatemps infantils. En 1796 es publiquen a Alemanya les primeresregles de "base ball" el que dóna compte de que, probablement, en aquest país ja es practicava el joc.
La primera referència de baseball jugant als Estats Units data de l'abril de 1778 registrada enel seu diari pel soldat George Ewing: "vaig fer exercici a la tarda i en els intervals jugar base." El 1786, l'estudiant de Princeton, John Rhea Smith, esmenta en el seu diari que, "un bon dia, vaigjugar a basti ball (sic) al campus però vaig ser batut per error els catches i colpejant la pilota."
De totes maneres és a partir de la llista de regles publicades per Alexander Cartwright el 1845,conegudes com les Knickerbocker Rules per ser les aplicades per l'equip Knickerboker Baseball Club de Nova York, que es va establir i va evolucionar la forma moderna del joc.[2] No fou fins l'any 1858quan s'organitzà a Nova York una assemblea amb vint-i-cinc clubs que fixà les bases definitives del reglament d'aquest esport.
Ràpidament esdevingué popular als Estats Units, on es creà, l'any 1871,la National Association of Professional Baseball Players, i, l'any 1901, l'American League. Aquests organismes promogueren i organitzaren les grans competicions nacionals de clubs professionals.Actualment, als Estats Units s'organitzen en les anomenades Major Leagues, les Minor Leagues i les lligues universitàries.

2. Camp, representació gràfica i distàncies

3. Quin és l’objectiu delbeisbol? Sistema de puntuació.
L’objectiu és fer més carreres que l’equip contrari (que els jugador donin més voltes a les bases)
Són 9 innings (entrades) per equip, que duren fins que s’eliminen 3 o bétots els jugadors han batejat. Al final de cada inning se sumen les carreres fetes en aquest, al final del partit se sumen totes les carreres dels innings.
4. 10 punts basics del reglament
1. El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • beisbol
  • El béisbol
  • El Beisbol
  • beisbol
  • Beisbol
  • Beisbol
  • Beisbol
  • beisbolista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS