Bertrant russell

Páginas: 2 (287 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2011
En aquest comentari parlem sobre un fragment del llibre (Els problemes de la filosofia) de Bertrand Russell. Russell era un filòsof britànic (1872-1970). Li interessa elstemes lògics i filosòfics, i també temes més socials com les qüestions ètiques, religioses i polítiques.
Principalment, Russell parla sobre la importancia de la filosofia.Diu que la filosofia ha de ser estudiada, perquè manté desperta la nostra curiositat i imaginació, i no deix de preguntar-se mai el perquè de les coses, la filosofia faque ens plantejem preguntes als problemes, a les coses del nostre voltant, coses que molta gent ignora i no dona importancia, pero que en realitat en té molta, ja que sónpreguntes relacionades amb la nostra vida, amb el nostre univers, preguntes com ‘’que som?’’ ‘’d’on venim?’’... Són preguntes importants per la filosofia, realment lafilosofia només es basa en la creació d’aquestes preguntes, que evidentment tothom pot respondre, encara que les respostes són les menys importants, cap resposta no pot serconeguda com a vertadera ja que cadascú té una manera diferent de veure el món, de percebre la realitat. Cadascú pot veure la vida desde diferents angles. La filosofia,mitjançant les preguntes, enriqueix la nostra imaginació intel·lectual perque fa que mai deixem de preocupar-nos del món, i ompli el nostre coneixement; fa que no ens tanquem en locientificament demostrable, ja que hi ha moltes coses que no es poden demostrar i existeixen.
Per tant, Russell ens vol dir que hem d’estudiar filosofia perquè no enstanquem en allò que ja sabem, en allò que tothom sap que existeix, que es demostrable i res més. Ell vol que ens fem preguntes, que sentiguem curiositat per allò que ningú sap.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Russell
  • Russell
  • Russell
  • RUSSELL
  • Russell
  • Russell
  • Russell
  • Russell

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS