Biblia personajes

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (810 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
PERSONATGES
Biblia de pesonajes
- Llibret que conté tota la informació respecte dels personatges i al desenvolupament de les trames principals i secundàries des del primer al darrer capítol previsten tota classe de serials i telenovel•les.
BIBLIA
Ha de contenir la següent informació:
- CONTEXT
- INFLUÈNCIES CULTURALS
- HISTRÒIA DE FONS
CONTEXT
- Els personatges son producte del seuentorn
- Vinculació a una època històrica concreta*
- Situació geogràfica*
- Dependència a un imaginari col•lectiu determinat
- Sistema de valors i creences.
Origen ètnic
Més enllà de l’aspectefísic, l’origen ètnic condiciona tant el comportament, les actituds i l’expressivitat dels subjectes com les seves possibilitats d’integració social, de mobilitat social, l’estat dels seus drets civils ola predisposició a una activitat laboral determinada.
INFLUÈNCIES CULTURALS
Classe social
- Afecta al mode en què l’espectador percibeix als personatges, al mode en que aquests es percibeicen entreells i a la manera que tendran de parlar i actuar.
- IMPORTANT: el sistema de classes no ha desaparegut però és cada cop més difícil d’identificar. La construcció identitaria és part de l’individucontemporani; per tant, la identitat que nosaltres ens atribuïm a nosaltres mateixos pot entrar en conflicte amb la que ens atribueixen els altres. (les persones es creen la seva pròpia identitat)Formació
- Molt lligada a la classe social i a l’ocupació
- No són tan importants els fets (notes, escola pública o privada) com les actituds que giren al voltant d’aquests fets, la relació delpersonatge amb la seva formació.
Família
- Condiciona el sistema de creences i valors d’un individu (la religió, l’actitud davant la sexualitat, la feina, etc)
- És important conèixer la situació (fillúnic, adoptat, família nombrosa) i relació del personatge amb la família (família conservadora, lliberal, bohèmia, immigrant, etc.)
Gènere
- Home/dona. S’ha de tenir consciència de gènere i saber...
tracking img