Bourdie

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (464 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de diciembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
El primer que em de saber és que la televisió és un mitjà. Pero que hi ha llocs on la televisió, té una funció diferent. En aquestes zones l’aparell s’utilitza com a font propagandística i on nomésapareixen alts carrecs polítics, en canvi, en altres llocs com amèrica la televisió a més de ser informativa és un espectable vist com un entreteniment. Fins i tot el noticiari esta en format per al’entreteniment, no importa el que es representi ni des de quin punt de vista es diu, el que realment busca aquest tipus de televisió es distreure els espectadors. Però d’alguna manera o altre aquestaparell també consegueix ser didàctic. Per tant podem dir que la principal contribució de la televisió és la idea que l’ensenyament i l’entreteniment són inseparables.

Aquest text és presentamencionant les possibles utilitats que pot arribar a tenir un televisió ( com a llum en cas d’emegència, es una superfície gairebé plana, com a moble per desar-hi llibres, etc ) amb un to irònic.
L’autorvol destacar sobretot el poder de entreteniment que proporciona aquest aparell en la nostre societat i el problema que això suposa. Fins i tot s’arribat fins al punt en el que els presentadors delsinformatius expliquen les noticies d’assassinats i multilacions criminals sense pendre-s’ho d’una manera seriosa. El problema no és que la televisió dóna temes entretinguts, sinó que presenta tots elstemes com a entreteniment.

En aquest text Postman reflecteix la visió que té respecte la televisió utilitzan un llenguatge correcte i junt amb gran quantitat d’exemples, fan que aquest text siguicla, malgrat això, en algun moment es fàcil perdre el fil del text.

L’autor dona molta importància a la manera en que la televisió americana emet els seus programes, sempre amb l’objectiu de distreurei agradar a la gent. D’aquesta manera podem veure l’interès i admiració cap aquesta finalitat. Per contra l’autor no s’ha extès a l’hora de mencionar subgèneres del món de l’espectacle, com ara...