Brat Farrar

Páginas: 13 (3065 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2013
FÍSICA I QUÍMICA – 4t ESO – ACTIVITATS D’AMPLIACIÓ – Unitat 2 : Les forces

LESFÍSICA I QUÍMICAI 4t ESO – ACTIVITATSEFECTES– FORCES – ELS SEUS D’AMPLIACIÓ
LLEI DE HOOKE

Unitat 2: Les forces

LESFÍSICA I QUÍMICAI 4t ESO – ACTIVITATSEFECTES– Unitat 2: Les forces FORCES – ELS SEUS D’AMPLIACIÓ LES FORCES elàstica d’un SEUSque penja un cos que pesa 15 N si s’allarga 1. Calcula la constant IELS moll del EFECTES LLEI DE HOOKE I OPERACIONS AMB VECTORS 15 cm respecte a seua longitud original. LESDE HOOKE la OPERACIONSSEUS EFECTES FORCES I ELS AMB VECTORS LLEI I

FÍSICA I QUÍMICA – 4t ESO – ACTIVITATS D’AMPLIACIÓ – Unitat 2: Les forces

1. Calcula la constant elàstica d’un moll del que penja un cos que pesa 15 N si s’allarga 2. D’un moll que té una longitud original de 25 cm pengem uncos que pesa 30 N i el 15 cm respecte a I seua longitud original. LLEI DE HOOKE la OPERACIONS AMB VECTORS moll s’allarga fins a 28 cm. Calcula moll del que penja quan pengem un cos si 50 N de 1. Calcula la constant elàstica d’un la longitud del moll un cos que pesa 15 N de s’allarga pes. 15 cm respecte a la seua longitud original. 2. D’un moll que té una longitud original de 25 cm pengem que pesa15 N si s’allarga 1. Calcula la constant elàstica d’un moll del que penja un cos un cos que pesa 30 N i el moll s’allarga fins a seua longitud la longitud del moll quan pengem un cos de 50 N de 15 cm respecte a la 28 cm. Calculaoriginal. 3. Raona si que té una no l’afirmació: “Si 25 cm d’un moll de longitud L un cos i el 2. D’un mollés correcta olongitud original depengem pengem un cos que pesa 30N que pes. pesa P i el moll a 28 cm. Calcula la longitud del moll un cos que pesa 2P la 50 N de moll s’allarga finsadquireix una longitud 2L, en penjar quan pengem un cos de longitud 2. D’un moll que té una longitud original de 25 cm pengem un cos que pesa 30 N i el final pes. del moll serà de 4L”. 3. Raona si és correcta o no l’afirmació: “Si pengem d’un moll de longitud L un cos de molls’allarga fins a 28 cm. Calcula la longitud del moll quan pengem un cos de 50 Nque pesa pes. P i el moll adquireix una longitud 2L, en penjar un cos que pesa 2P la longitud OPERACIONS AMB VECTORS 3. Raona si és correcta o no l’afirmació: “Si pengem d’un moll de longitud L un cos que final del moll serà de 4L”. pesa P i el moll adquireix una longitud 2L, en penjar un cos que pesa 2P la longitud 3. Raona siés correcta o no l’afirmació: “Si pengemsistemes de forces adjunts: cos que 4. Calcula el serà i la direcció de la resultant en els d’un moll de longitud L un final del moll valor de 4L”. 4. Calcula valor i la direcció longitud 2L, en els sistemes de forces adjunts: pesa P i elelmoll adquireix unade la resultant en penjar un cos que pesa 2P la longitud final del moll serà de 4L”. 4. Calcula elvalor i la direcció de la resultant en els sistemes de forces adjunts:

4. Calcula el valor i la direcció de la resultant en els sistemes de forces adjunts:

5. Si sobre un cos actuen dues forces tal com indica la figura, una de 15 5. 35 N. Calcula la actuen dues forces mòdul indica figura, una de de Si sobre un cos direcció, el sentit i eltal com que té la força resultant.15 5. Si sobre un cosactuen dues forcesel mòdul que té la figura, una de 15 de 35 N. Calcula la direcció, el sentit i tal com indica la força resultant. de 35 N. Calcula la direcció, el sentit i el mòdul que té la força resultant. 5. Si sobre un cos actuen dues forces tal com indica la figura, una de 15 de 35 N. Calcula la direcció, el sentit i el mòdul que té la força resultant. 6. Calcula el valor de la forçaresultant d’aquest dibuixa la direcció i sentit de la força resultant. 6. Calcula el valor de la força resultant d’aquest 6. Calcula el valor de la força resultant d’aquest dibuixa la direcció i sentit de la força resultant. 6. Calculadirecció i sentit de la força resultant. dibuixa la el valor de la força resultant d’aquest dibuixa la direcció i sentit de la força resultant.

N i una altra N i una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Brat Farrar
  • brat farrar
  • Brat farrar
  • Brat farrar
  • Brat Farrar
  • Brat Farrar
  • Brat Farrar
  • brat farrar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS