Bruno murani

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (257 palabras )
  • Descarga(s) : 9
  • Publicado : 4 de junio de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Bruno Munari. El reciclatge.

Crec que és molt important reciclar i encara més reaprofitar tan materials com objectes, ja que avui en diaconsumim multitud d’objectes, els quals la majoria de vegades no n’aprofitem ni de bon tros la seva vida útil; ja sigui perquè ens en cansem o perquèha sortit un nou model, etc.
És molt interessant el concepte que exposa l’autor sobre el que poden arribar a ser els objectes, a vegades unobjecte creat per una funció específica, si l’analitzem podem arribar a donar-li multitud de funcions. És a dir, que podem convertir un objecte endesús o per llençar en un de pràctic i funcional allargant-ne així la seva vida útil. Moltes vegades un objecte creat per un us concret la societatl’acaba adaptant o reaprofitant sense donar-li importància, i aqueta és una de les nostres tasques com a dissenyadors, buscar diferents usos ifuncions a un mateix objecte.
Degut a la multitud de rebutjos que produeix la societat crec que és evident que tots em de prendre consciència delreciclatge, i més nosaltres com a dissenyadors, crec que som qui més l’ha de fomentar. Avui dia hi ha multitud de materials reciclats que són igual debons i funcionals o a vegades millors que les “primeres matèries”. Utilitzant-los, a més a més li donem un valor afegit al producte final i el queés més important contaminem menys ja que no s’ha de produir material per fabricar un objecte, reciclem un material o objecte en desús.
tracking img