Cadena de favor

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (382 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 26 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
La pel · lícula tracta sobre un nen anomenat Trevor que vivia sol amb la seva mare perquè el seu pare era a la presó, el nen la majoria del temps estava sol ja que la seva mare treballava dobletorn.
Bé aquesta història comença el primer dia de classes quan el professor de Trevor els demana als seus alumnes que realitzin un projecte escolar per millorar el món, aquest dia al nen se li vaacudir un bon projecte realitzar una cadena de favors, és a dir, el va creure que en ajudar a una persona elles contribuirien a fer més favors i així ajudar-se uns amb altres, tenint paciència, respecte,solidaritat, etc.
El primer favor que va fer Trevor consistir en ajudar a un rodamón sent solidari, senzill, caritatiu, amistós amb el per que ho porto a casa, li va donar de menjar, i li vadonar tots els seus estalvis perquè es comprés roba i sabates, tenint- confiança. Ho deixo que dormís en el seu cotxera i el vagabund en agraïment a l'ajuda que el nen li brindo es va posar acompondre una camioneta vella de la mare de Trevor, als pocs dies la mare de Trevor es va adonar que un rodamón estava vivint en casa seva i el va córrer sent irrespectuosa amb el pobre rodamón. En arribarTrevor del escola li pregunta a la mare que on estava el seu amic i li va contestar que l'havia corregut per que estava robant i el li va comentar sobre el seu projecte de la cadena de favors i ellali va contestar que estava boig que com creia canviar a les persones i al món només amb favors es comporto de manera intolerant al parlar-li a si a Trevor. Però a Trevor això no li importo i va anar abuscar al seu amic el vagabund i el va trobar treballant en un hotel s'havia tornat responsable, net i amb dignitat, en veure això Trevor es va posar feliç i li va demanar que seguís amb tres favorsel vagabund li va dir que si, i ajudo a tres vagabunds els va donar menjar, roba, aliments, casa però aquests rodamóns no agrair res per que van seguir drogant, i alcoholitzats en veure això al...
tracking img