Cadena de favores

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (478 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 2 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Treball Pel·lícula:
Cadena de Favors
Treball Pel·lícula:
Cadena de FavorsNOM: Luis FabiánCOGNOM: Bermúdez García
CURS: E-43
Activitats
Activitats


1- Quin és el tema central de la història?2- Quines realitats s’estan representant en la pel·lícula? Són realitats que trobem a la nostrasocietat?
3- Hi ha tres paraules que estan molt relacionades amb el tema de la pel·lícula: Altruisme, utopia i prejudicis. Reflexiona sobre el significat de cadascuna d’elles i busca la sevarelació amb les situacions que es produeixen en la pel·lícula i en el teu entorn.
4- Com relaciona la nostra societat davant dels problemes que apareixen en la pel·lícula: alcoholisme,drogoaddicció, rebuig social, violència...?
5- Creus que tractar de millorar la convivència es una obligació de la vida en la societat? Per què?
6- Coneixes alguna idea o proposta que estigui basadaen la bondat de la gent i l’amor als altres? Si es així, explica en que consisteix. Penses que aquestes propostes que coneixes han tingut o tenen èxit? Per què?
7- Quins valor podem descobriren la pel·lícula? Quins són els valors que han d’orientar la vida en totes les societats?
8- El film presenta multitud de personatges: Trevor, Eugene, Arleene, Jerry i Chris Chandire (elperiodista). Explica l’actitud de cadascun d’ells, la imatge que tenen de si mateixos, com creuen que els veuen el altres, els seus propis problemes, etc.

1- La vida d’un nen que vol canviar el...
tracking img