calentamiento educacion fisica

Páginas: 3 (732 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
L’escalfament
He decidit triar aquest tema, ja que considero que és un dels temes més importants que hem de tenir en compte a l’hora de dur a terme qualsevol activitat esportiva, ja sigui en àmbiteducatiu o extraescolar. Un altre factor que m’ha portat fins aquí, ha set el fet de poder veure més d’un company “lesionant-se” a educació física degut a un mal escalfament.
En primer llocm’informaré sobre aquest tema i buscaré un conjunt de notícies i articles per després poder elaborar el meu article en el que es pugui veure d’una forma general, tot allò que rodeja el món de l’escalfament i quecrec que és indispensable tenir-ho en compte. Tot seguit, entraré en un conflicte intern amb mi mateix i intentaré raonar sobre aquest fet que va passar a classe.
L’escalfament previ abans dequalsevol activitat esportiva és una part fonamental d’aquesta mateixa, ja que resulta incoherent començar al màxim nivell una activitat esportiva sense haver fet activitats d’escalfament prèvies. La funcióprincipal d’aquest és evitar lesions per part del subjecte, però també ens serveix perquè el nostre organisme arribi a un nivell òptim i estigui preparat de forma muscular, articular icardiorespiratoria per tal de rendir des del principi al màxim nivell possible.
Per tant, podríem definir l’escalfament com el conjunt d’activitats físiques ordenades de caràcter general i/o específic que ensajuden a preparar el nostre organisme per dur a terme una activitat motriu de més intensitat i per obtenir un rendiment màxim de l’activitat evitant o reduint el percentatge de lesions.1
És universal elfet que abans de qualsevol activitat física que requereixi un esforç considerable, cal escalfar per tal de preparar el cos adequadament. Tot i això, tot professional te una forma particular idiferent d’escalfar. Per molt que molts autors hagin intentat elaborar un model d’escalfament a seguir segons l’esport a tractar, sembla que cada esportista segueix el seu escalfament particular...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fases del calentamiento
  • Educación física
  • Calentamiento educacion fisica
  • Educacion Fisica Calentamiento
  • Calentamiento Educación Física
  • educacion fisica calentamiento
  • Calentamiento En La Educacion Fisica
  • Calentamiento de educación física 4º

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS