Callejeros trileros

Páginas: 3 (722 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2012
Tinc un dilema

Penso massa i al final no sé que pensar. He de reconèixer que tot i mirar ben poc la televisió, si algun dia ma mare està veient Callejeros, potser li faig companyia i ho veiemjuntes.
És un programa que no m’agrada, senzillament perquè no puc deixar de pensar que hi ha uns fils invisibles que mouen el contingut del programa. És impossible que vagis a gravar un lloc i tot elque trobis sigui això; solament misèria, drogoaddicció, boques sense dents, brutícia i gent que simplement deixa que tothom sigui partícip d’aquest espectacle denigrant.
Callejeros aprofita ladesgracia aliena per fer-ne negoci, i el que resulta més sorprenent és que ha estat durant molts anys reconegut com a millor programa informatiu, documental o d’actualitat. En total ha rebut 12 premis.
Peròno puc deixar de pensar: quina pena em fan aquestes persones, és una llàstima que els mitjans de comunicació s’aprofitin d’aquestes situacions.
El reporter i el càmera, amb un clar rol d’herois,“tenen el valor” d’endinsar-se en aquests suburbis; t’ensenyen les pitjors imatges, les pitjors declaracions, els plans més curts possibles, les acumulacions de brossa que més indigestió et podenprovocar...I després marxen.
Arriben, graven el que volen i quan arriben a casa agafen el seu MacBook Pro i t’editen un reportatge digne de figurar a l’estanteria de terror del videoclub del barri. Això esconsidera un bon acte? Suposadament sí. El públic en general defensa que són els únics que tenen valor a ensenyar com viu aquesta gent. Però en realitat el que estan fent és produir continguts queformaran part de la societat, gràcies a la teoria del construccionisme social, ja que la majoria de la població creu com a realitat tot allò que ve per part dels mitjans.
Que els mitjans tinguin lacapacitat tant adquirida i reconeguda pel públic de crear realitat deixa al descobert la tant temuda responsabilitat social. Callejeros hauria de pensar en com es poden sentir aquestes persones que han...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Callejeros
  • Callejeros
  • Callejeros
  • CALLEJEROS
  • Callejeros
  • Callejero
  • Callejeros
  • callejero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS