Caminar

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 29 de enero de 2011
caminar
Aquest vídeo ens explica, a partir de casos reals i experiments amb diferents infants de diversos mesos, les habilitats motrius que tenen en el procésevolutiu els nadons fins que aconsegueixen caminar i els seus reflexos.

A classe vam parlar de la necessitat que els nens es moguin, ja que un nen que no es mou es unnen que no es relaciona. És important que l’infant no es salti fases del moviment, tot i que si ho fa tampoc passaria res ja que no se’ls ha de forçar mai. Doselements molt importants pel seu desenvolupament motriu són el girar-se i el agafar amb els peus abans que amb les mans (als 4 mesos). Als 5 mesos més o menys ja sabenagafar alguna cosa, només sap allargar les mans cap endavant.

El que pot ser ens va sorprendre més es veure com un nadó acabat de néixer, amb el reflex de marxaautomàtica, fa el moviment de les cames per caminar. Sembla increïble que aquests reflexos els tinguem al néixer i després els perdem per a haver-los d’aprendre després.

Apartir de que els nens comencin a agafar es bo que s’aconsellin als pares en lo que es la sabata amb puntera de goma perquè sinó els nens es fan mal als dits ideixen de gatejar.

La tonicitat son elements fonamentals per evolucionar en les diferents fases. La importància de les fases de cada moment a tots els nivells (motrius,fisiològics...) i nosaltres haurem d’assessorar als pares. Els nens han de moure’s per ells mateixos.

El següent pas de gatejar es mossegar al nen del costat. Ésuna manera de relacionar-se.
I finalment els nens caminaran, així que a P3 hem d’aconsellar als pares que portin als nens caminant en comptes de en un cotxet!
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caminante no hay camino
  • Camino Por Mi Camino
  • Caminos
  • El camino
  • El Camino
  • caminar
  • Los caminos
  • En El Camino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS