Camper (Cat)

Páginas: 4 (887 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2012
1. INTRODUCCIÓ
HISTÒRIA
CAMPER, que prové del nom camperol en català, va començar a escriure la seva història en 1877, encara que no naixeria oficialment fins a 1975. Els seus orígens es remunten aToni Fluxà , un sabater que va viatjar a Anglaterra per a conèixer les últimes tècniques de calçat. AL seu retorn va començar a treballar amb artesans de cuir de Mallorca amb les màquines que haviaportat del seu viatge.
El seu fill, Llorenç Fluxà va néixer en una fàbrica de sabates i va heretar del seu pare l'amor per aquest complement. Va continuar amb la tradició familiar i aplicà elsconeixements adquirits amb la seva família. Així va néixer CAMPER en 1975 com reflex de llibertat, comoditat i creativitat.
En 1981 s'inaugura la primera tendeixi CAMPER a Barcelona. La seva exposició pertalles i els seus elements gràfics van crear el precedent del canvi en el sector. Així, en 1992 va començar l'expansió internacional de la cadena creant filials en les principals ciutats europees Milà,París i Londres. La xarxa és la més antiga d'Espanya en el sector.
Després de l'èxit europeu, CAMPER va decidir creuar el toll en 2002 i començar la seva distribució en Aquests Units. Així, vaninaugurar una botiga en el Soho de Nova Cork i uan segona en San Francisco. Després del creixement americà van aportar per mercats asiàtics i la signatura catalana compte amb presència a Japó, Hong Kongi Taiwán.
En l'actualitat, després de 17 anys d'expansió internacional, CAMPER conta amb més de 200 botigues en més de 30 països. Així mateix, la marca es distribuïx en 70 països diferents.INFORMACIÓ EMPRESARIAL
CAMPER és la matriu principal de un holding d’empreses que es dediquen a la Fabricació de sabates així com també a l’activitat hotelera i de la restauració.
També cal destacar quel’empresa està configurada com una Societat Limitada, és a dir, les seves accions no cotitzen en el mercat borsari*. Malgrat això, existeixen 3 accionistes que aporten el seu capital, aquestes són:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cater
  • Cate
  • cata
  • Cater
  • Cato
  • Cata
  • Cata
  • cata

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS