Catalan.

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (276 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 5 de junio de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
El dia d'avui ha resultat realment dur. Un dijous a Barcelona ple de visites a museus i situacions curioses pels carrers. El típic dijous d'excursió en que nomésdesitjes arribar a casa i esgotar el que queda de tarda sentat al sofà.
Sincerament ha estat un dia molt enriquidor, ja que he pogut observar algunes de les obres méssignificatives de Joan Miró i part de les obres treballades durant el trimestre. Ara, només queda pendent acabar un parell de redaccions i posar el punt i final aldietari que demà intentaré reprendre.

Hi han mesures ecologistes, com per exemple la reintroducció dels óssos al Pirineu, que han causat polémica. Les discrepàncies quees puguin trobar cal buscar-les en un sector concret de la població, en que els seus interessos personals es veuen afectats i algunes d'aquestes mesures posen en perilll'activitat econòmica del sector.
Per a ramaders i persones que viuen en zones rurals suposa una amenaça el fet d'introduir óssos, ja que tant els remats com laintegritat física de les persones està en constant perill. Però el sector més castigat continua essent el turisme, que suposa unes pèrdues considerables pels comerciantsde la zona.
Si valorem objectivament el fet de preservar una espècie animal, es a dir, contribuir en la proliferació d'espècies en el seu habitat més idoni efront d'unseguit d'interessos tant econòmics com de seguretat que afecten a tota una zona geogràfica, resulta necessàri valorar les difucultats que tenen aquestes persones icontribuir en millorar la seva situació. Una millora que només pot fer-se possible deslocalitzant aquestes espècies cap a zones on no suposin cap risc per l'ésse humà