catalan

Páginas: 2 (372 palabras) Publicado: 20 de agosto de 2013
PERSONATGES:

Holden Caudfield, sens dubte, és el personatge principal. La història gira al voltant d'ell i de les seves inquietuds. L'ansietat que sent visquent en un món on arriba a odiar atothom. És un noi que està desenganyat amb la vida, la gent i, en general, la societat en la qual viu. Fins al punt de preferir viure aïllat de tot el que està al seu abast. Per estar sol i sense ningú.Ens relata els fets en 1ª persona i passat, perquè fa un flash-back dels fets ocorreguts. És un personatge rodó, perquè va evolucionant a mesura que l'anam llegint

Phoebe Caudfield: La gemanapetita d'en Holden. És molt inquieta i té molta energia; cosa típica dels marrecs de la seva edat. És innocent però a la vegada espavilada.

I faria qualsevol cosa pel seu germà. És molt atempta.Allie Caudfield: Només sabem d'ell les coses que ens conta el protagonista. L'Allie va morir; cosa que va fer que en Holden trenqués un vidre de la ràbia. Sempre el recorda amb alegria i fa monòlegsdirigint-se a ell. Un objecte molt important pel Holden és el guant de bèisbol del seu germà que conserva amb molt de carinyo.

D.B Caudfield: El seu germà gran, treballa a Hollywood escrivint guionsper a pel·lícules. No apareix en tota l'obra, només l'anomena.

Sally Haynes: La noia que li agrada i per la qual es va barrallar amb el seu company d'habitació. No es sap gaire d'ella, només quequeden un dia i ella s'acaba enfadant. Ell treu la conclusió de que ha canviat i no és la mateixa que creia conèixer.

Stradlater: Company d'habitació d'en Holden. És molt cregut, surt amb moltesnoies, té molt d'èxit perquè és el típic tio presumit que va xafardejant. Acaben pegant-se perquè ell s'aprofita de la Sally Haynes, la noia que li agrada al Holden.

Robert Ackley: Està instal·lat al'altra habitació, just al costat de la habitació d'en Holden i l'Stradlater. No es fa en ningú i és molt descuidat higiènicament. Sempre és a l'habitació d'en Holden fins que arriba l'Stradlater, no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS