Cav Dossier

Páginas: 18 (4385 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
* Inleiding
* Culturele Verslagen
* ThemaSamenvattingen .
* Practiche Opdrachten

Vraag 1: Wat zie je: fictie of non-fictie?
Het is een speelfilm en fictie, Honey Daniels wil choreografe worden van hiphopvideo’s ze wordt ontdekt en mag de clips van veel bekende sterren choreograferen. Alles loopt oprolletjes en is geweldig totdat haar baas met haar naar bed wil en zij weigert, binnen de kortste keren is ze ontslagen en met een dansvoorstelling kan ze haar eigen dansstudio openen voor kinderen uit de Bronx.

Vraag 2: Wat zie je: welke filmtechnieken vallen op?
Belichting: als Honen danst in een video valt er wel het meeste licht op haar zodat ze meer opvalt.
Mise-en-scène: de bewegingenvan de dansers worden zo gefilmd dat het hele lichaam te zien is zodat je de bewegingen goed kunt volgen.

Vraag 3: Wat zie je: Wat is de verhouding tussen story en plot?
Het plot volgt chronologie story, er zitten geen flashbacks inm de film en alles wordt in de juiste volgorde verteld.

Vraag 4:Wat ervaar je: hoe wordt de film vertoond?
Ik heb de film in de bioscoop gezien en ik vond hetechte en klassieke bioscoopsituatie. Omdat er zoveel muziek in de film zit hoor je het in de bioscoop van alle kanten en je hebt het gevoel dat je er middenin zit.

Vraag 5: Wat hoor je: welke rol speelt muziek in de film?
Muziek versterkt de inhoud van de film; de hele film draait om muziek en omdat Honey choreografe is hoor je ook veel muziek.

Vraag 6: Inhoud: tot welk genre behoort defilm?
Drama en liefde.

Vraag 7: Inhoud: waar ligt de nadruk van het verhaal?
Ik denk op twee dingen, op wat er gebeurd en op de boodschap die erin zit. Namelijk dat dromen kunnen uitkomen als je er maar in blijft geloven en je best er voor doet.

Vraag 8: Inhoud: wat of wie speelt een grote rol bij het maken van de film?
In deze film zijn dat vooral de acteurs, er zitten veel bekendeartiesten in de film zoals: Missy Elliot, Jadakiss, Sheek. Tweet en Lil’ Romeo de zoon van Master P. Alleen hierdoor trekt de film al veel publiek.

Vraag 9: Betekenis: wat denk je dat de betekenis van de film is?
Ik denk dat de film bedoeld is als amusement.\
Cast: Honey Daniels = Jessica Alba
Benny = Lil’ Romeo
Chaz = Mekhi Phifer
Michael Ellis = Davis Moscow
Raymond = Zachary Williams
Gina =Joy Bryant
Missy Elliot = zichzelf
Jadakiss = zichzelf
Sheek = zichzelf
Tweet = zichzelf

Genre: Drama

Plot:
Honey Daniels is danslerares in een buurthuis in de Bronx en ’s nachts werkt ze in een nachtclub. Haar grootste droom is om choreografe te worden van hiphop video’s. Ze doet veel audities maar ze komt er nooit doorheen, totdat ze gefilmd wordt zonder dat ze het weet en dan wordtontdekt door de hotste videoclip regisseur Michael Ellis. Honey mag als back-up danseres dansen in de videoclip van Jadakiss en Sheek maar al gauw is ze de videoclip aan het choreograferen. Honey krijgt zoveel werk dat ze nauwelijks meer tijd heeft voor haar vrienden en ze stopt ook met het geven van dansles, ze wil de kinderen uit de Bronx helpen om uit het drugswereldje te komen door een eigendansstudio te openen. Maar net als ze een aanbetaling heeft gedaan wil Ellis met haar naar bed, dit weigert zij en ze wordt ontslagen. Nu is ze weer arm en kan ze de studio niet meer betalen, ze besluit een dansvoorstelling te geven met de kinderen uit de Bronx en ze halen genoeg geld bij elkaar om de studio te kopen. En als Honey dan ook nog eens het perfecte vriendje vindt is het eind goed algoed.

Ruby Angelica Bute werd op 13 januari 1943 geboren in Aruba. Zij vestigde zich in november 1976 op St. Maarten. Zij is beeldend kunstenaar en dichter. Sinds 1986 is zij werkzaam voor de afdeling Cultuur. Zij geeft lessen over kunst op het John Larmonie Center. Tevens organiseert zij naschoolse activiteiten voor leerlingen van de basisscholen. Zij streeft ernaar jonge kunstenaars bekendheid...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cavas
  • La cava
  • cava
  • La Cave
  • Cava
  • Cavas
  • La Cava
  • Cava

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS