charla

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
Abús sexual en la infància
Idees principals
Abús sexual no es el mateix que violació, el primer normalment es produït per part d’un conegut, no es produeix violència , no sempre hi ha penetraciói pot durar anys, en canvi la violació es produeix per un desconegut, hi ha violència, implica la penetració i es de manera puntual.
Hi han diferents fases en l’abús, l’enamorament, el nen s’enamoraperquè se’l tracta be i se’l fa regals. Però després se li comencen a fer les primeres interaccions abusives on es planteja a nen jugar a altre cosa i se li diu que no ho expliqui a ningú. Després esprodueixen les amenaces, perquè el nen no expliqui res al seu entorn. I per últim diem que s’acaben els abusos quan deixen d’haver contactes sexuals i quan s’acaba el abús de poder.
Hi han abusosamb contacte físic: penetració anal i vaginal, masturbacions, tocaments,etc. I abusos sense contacte físic: exhibicionistes, “mirons”, bollerisme, obligar al nen a veure pornografía o ester present enles relacions sexuals, per Internet (sexting o grooming).
Les persones que han patit abusos son molt desconfiades, ja que van confiar en algú que els va trair, i per aquest motiu en les novesrelacions socials que tinguin intentaran posar a prova a les persones.
Implicació emocional
Aquesta charla em va agradar bastant perquè trobo que es un tema molt interessant, encara que es un tema moltdelicat, ja que afecta als nens per a tota la seva vida i els deixa marcats per sempre.
Trobo molt important que nosaltres com a educadores estiguem informades sobre aquests temes, ja que la detecció deproblemes com aquests és molt important.
Hem va sorprendre bastant com un abús sexual pot durar anys i anys i a sobre, que normalment es per una persona coneguda. Crec que una persona que fa aixòhauria d’estar a la presó perquè es carrega la vida de l’infant, ja que el deixa traumatitzat per sempre.
També em sorprèn amb la facilitat que una persona adulta pot manipular a un nen dient-li “no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • charla
  • Charlas
  • Charla
  • charla
  • charla
  • charla
  • charla
  • charles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS