Cloud Computering VS Free software

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2014
Índex de continguts




Introducció.
Presentació i concreció temàtica.
Tal com ja es va presentar amb anterioritat, el tema central de tot el treball està relacionat amb les noves tecnologiesi com les PIMEs han d’ésser capaces de determinar si es fa necessari destinar recursos amb Cloud computering o si per la contra, amb el programari lliure és suficient per satisfer les sevesnecessitats en TIC, és evident que l’estudi concretarà en les PIMES a nivell nacional.
Els objectius i resum dels continguts.
Per descriure els objectius, hem de tenir molta cura de definir apropiadament lescaracterístiques de les PIMES, per tal tenir cura de les seves necessitats reals, per tant, un dels objectius serà definir el que és i representa una PIME a nivell nacional. És evident que el teixitempresarial nacional està conformat majoritàriament per aquest tipus de empreses i per tant conformen un sector clau de l’economia.

Un cop definit el concepte, hem de avaluar les necessitats TIC,és evident que no tots els secors empresarials tindran les mateixes necessitats, per tant, procurarem tenir cura d’aquest aspecte, es procurarà de reflectir numèricament a quin nivell TIC es troben aramateix les PIMEs per tal de veure quin és el camí a seguir per tal de ésser més competitives.

Un cop determinades les necessitats, considerant l’aspecte clau del sector empresarial, analitzaremmitjançant un DAFO comparatiu ambdues tecnologies per tal d’intentar ajustar al màxim quina d’elles és més apropiada, que és l’objectiu més important i fonamental de l’estudi, arribats en aquest punt, éspossible que hi pugui haver interpretacions subjectives. Evidentment tindrem en compte per l’obtenció del DAFO les fonts presentades en la PAC 2.

Finalment conclourem el treball fent una petitareflexió sobre el comparatiu exposat, així com una anàlisis de el que poden fer o no les PIMES a l’hora de determinar quines són les seves opcions TIC més desitjables i quin és el futur competitiu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fate vs free will
  • software libre vs software propietario
  • Software libre vs software privativo
  • software libre vs software propietario
  • software libre vs software propietario
  • Software Libre Vs Software Privado
  • Software libre vs software propietario
  • software libre vs software propietario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS