Cocacola

Páginas: 3 (506 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2013
NOTÍCIA PRÒPIA

Els mariners gallecs Juan Alfonso Rei Echeverri i José Alfonso García van ser segrestats per pirates somalis. L’ embarcació Vega 5 va ser assaltada el 28 de desembre de 2010.En el mes de març, la Marina india va allibera el pesquer però els dos mariners no es trobaven dins ell. Dies després els pirates varen mostrar una fotografia on es veia els segrestats espanyolsenvoltats d’homes armats.
En aquest segrest ,segons en Plató, no hi ha justicia perquè no hi ha harmonia social. Els segrestadors tenen tot el poder i no tenen en comú tots els bens ni els distribueixende manera que tenguin prioritats els fins socials enfront dels individuals. Mirant la noció de justicia d’Aristòtil en aquest fet no hi ha igualtat proporcional, no es tracta igual els que sóniguals, tant els segrestadors com els segrestats són persones, però els primers tenen uns mèrits personals diferents a la ideologia dels segons. Amb la teoria de Sant Tomàs d’Aquino un segrest no cumpleixni la llei positva perquè no hi ha pacte ni la llei natural perquè no es respecten els drets naturals de les persones.

En el liberalisme la justicia s’entén com que les persones gaudeixen d’unampli conjunt de llibertats juntament amb certes garanties processals. En aquesta situació els segrestats no tenen cap llibertat ni dret a un judici just. En les teories socialistes perquè hagijusticia s’ha d’abolir els privilegis socioeconòmics dels poderosos i aquí els segrestadors tenen tots els privilegis, són els poderosos. Segons el liberalisme contemporani encara que hagi diferents ideeshi pot haver una convivència pacífica, per tant, en el segrest això no es cumpleix.

Les negociacions amb els pirates les han duit a terme l’empresa Pescanova amb l’assesorment i ajuda delGovern espanyol. Els pescadors varen ser alliberats el 14 de maig després del pagament d’un rescat de 3,5 millons d’euros. Els mariners gallecs es troben lliures i fora de perill en un vaixell de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola
  • cocacola
  • Cocacola
  • Cocacola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS