Col.Lectiu Cultural Cappont

Páginas: 4 (841 palabras) Publicado: 12 de agosto de 2011
El CCCP neix el dia 30 de maig de 1984 sota el lema “La Cultura porta els pobles a la llibertat”. Els membres fundadors foren el senyor Ramon Bonales (president), la senyora Maria Dolors Camacho(vicepresidenta), la senyora Maria Josepa Itúrbide (Secretaria), el senyor Nicolas Prat (tresorer) i els senyors Carlos Rebull, Oscar Muedra, Andreu Cobo, Alfonso Ibañez i Guillermo Itúrbide com a vocals.Aquesta organització es va crear amb el fi de fomentar activitats culturals i populars catalanes, promocionar la cultura popular catalana i millorar la formació i coneixement vers aquesta a tota lapoblació. El CCCP està constituït com una entitat sense ànim de lucre des dels seus orígens.
Els membres del CCCP des de l’any 1984 presenten una característica comuna: estar interessats en quevisqui la cultura catalana, per tant, no hi ha unes normes bàsiques per pertànyer a l’organització, les portes estan obertes a totes aquelles persones interessades en duur a terme activitats relacionadesamb la cultura popular.
Després de 28 anys aquest col·lectiu segueix existint gràcies als ingressos de les quotes dels socis, els donatius o subvencions que es perceben i els beneficis de qualsevolactivitat que facin (rifes, loteria de Nadal, entre altres). Els guanys sempre s’inverteixen per ampliar patrimoni perquè generació rera generació puguin seguir gaudint de la cultura popular catalana.Des de la seva creació el CCCP busca aconseguir uns objectius clars i concisos; en primer lloc, vol posar en coneixement i transmetre la cultura catalana en qualsevol dels seus àmbits. Donar unabona imatge i crear corporativisme entre tots els membres de l’organització (socis, col·laboradors, etc) és un aspecte força important a l’hora d’aconseguir els diferents objectius que es proposa.
Unaltre aspecte que cal tenir en compte són els socis de l’organització, cal motivar-los, ja que ells són un pilar important per la seva evolució, ja sigui a nivell econòmic o amb col·laboracions....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Puzle, Mètode d'Aprenentatge Col.Lectiu
  • Cultural
  • Cultural
  • Cultural
  • LO CULTURAL
  • Culturalidad
  • culturalidad
  • Culturales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS