Com Veus L'Església?

Páginas: 3 (601 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
UNITAT 1 ACTIVITAT 1


He de reconéixer que tan bon punt em miro l’Església des de la perspectiva de la figura sencera — és a dir, com una comunitat amb identitat pròpia que és reconeguda arreu—com des d’un primeríssim pla quan vaig a missa i em retrobo amb les persones juntament amb les quals formem una petita comunitat.
Per a la realització d’aquest treball, però, em centraré en la darreraen tant que em resulta més entranyable.
La composició seria corba, doncs, malgrat que fa relativament poc que hi he entrat a formar part, m’hi he sentit acollida i és com una familia. Unafamília que mira enrera, però, amb nostalgia (la majoria són persones grans). Jo, però, no ho veig tan negre; potser perquè estic recorrent el camí de la conversió i la meva pròpia experiència vital em famirar cap a la dreta amb esperança, alhora que em sento bé en una superfície circular formant part, com una més, de la comunitat.
Personalment he crescut veient l’Església Catòlica a contrallum, peròno pas restant enlluernada sinó que m’han fet veure-hi més les ombres, les siluetes. Actualment em trobo prement el botó de la llum difusa, estudiant, aprenent, observant la llum de la Paraula deDéu, de la Tradició i del Magisteri de l’Església —essent, els dos darrers, nous camps que s’obren davant meu per a poder-los explorar amb tota llibertat.
La veig de color vermell, em transmet l’alegriade poder aprendre de la seva mà, de poder conèixer més Déu, l’emoció, la plenitud, i el color groc perquè sento que estic evolucionant a partir d’una reflexió lliure. Per cert, ambdós colors sóncàlids.
Pel que fa als colors secundaris, hi veig el taronja doncs sento una gran alegria.
Veig l’Església de color blanc perquè transmet amor i amb aquest, la llum del Senyor. Però també hi veig puntsnegres perquè, com en tota societat, hi ha pecats greus que fan entrepussar moltes persones.
Ara mateix em miro l’Església des d’una panoràmica horitzontal. No tinc una actitud participativa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • VEUS DE LA MÚSICA
  • l'esglèsia oficial
  • el paper de la dona a l'església
  • Les Veus Del Desert
  • Veus Del Discurs
  • Veus Del Discurs
  • L'Església Cristiana I Els Estudis Clàssics
  • Reflexion: Yo como, tu comes, el come

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS