Comentari anunci Barclay card

Páginas: 7 (1675 palabras) Publicado: 27 de abril de 2013
Treball Textualitat 2012-2013
Professor: Ferran Pinilla

















Autora:
Pilar Andreu Mandingorra
ÍNDEX
1. Introducció pàg. 2
2. Coherència pàg. 3
3. Adequació pàg. 5
4. Valoració personal pàg. 8
5. Anexes pàg. 9
6. Bibliografia pàg.10








1. INTRODUCCIÓ
L’anunci porta per títol “Water slide” i pertany a la companyiade banc ‘Barclays’. Data de l’any 2008, i va ser votat com un dels millors anuncis en el mateix any i encara hui és un dels 10 millors que s’han fet al Regne Unit.
En l’anunci utilitzen una forma bastant còmica i divertida de l’ús de la targeta de credit de ‘Barclays’. Ix un actor conegut del Regne Unit i que es diu ‘Robert Wilfort’. Aquest anunci donarà pas en un futur a un altre de les mateixescaracterístiques, ‘Rollercoaster’, pel que podriem dir que es tracta d’una campanya publicitaria que va agradar i que va ser part de la vida anglesa un parell d’anys.
Va acompanyat d’una cançó del grup ‘Bellamy Brothers’, ‘Let your love flow’ que es va fer molt famosa a l’any 1996 i que dona ritme a l’anunci.
És un anunci totalment comercial que crida l’atenció de l’espectador i que encara huien dia recorden moltes persones per ser divertit i ingeniós.




2. COHERÈNCIA
D’una forma bastant ingeniosa i còmica, els creadors d’aquest anunci, Barclays, volen deixar molt clar el tema amb les imatges, ‘L’ús de la targeta de credit del Barclays’ i així mateix deixen molt clar com de fàcil és usar la targeta de crèdit amb la utilització de imatges de l’home protagonista de la històriaque baixa per un tobogà d’aigua per la ciutat mentres usa la mateixa, apareguent la tesi al final de l’anunci, quan una veu en off diu ‘Making payments simpler’ (segon 55), el qual vol dir ‘fent els pagaments més fàcils encara’. Per tant, es tractaria d’una tesi inductiva i explícita, ja que es pot deduir al llarg de tot l’anunci però apareix al final per a crear una certa curiositat en l’espectadori que la capacitat de convèncer siga major.
Lánunci comença amb un home que acaba de finalitzar la seua jornada de treball a l’oficina i s’està despujant de la seua roba. Quan comença a caminar va saludant als seus companys i aplega a una porta que obri i on pot vorer una espècie de tub. Se fica pel mateix i pareix ser un tobogà d’aigua que baixa per tota la ciutat i des del qual va utlitzant latargeta de credit de Barclays per a fer diferent accions com fer la compra al supermercat o pagar el tiquet del metro. Al final, el tobogà aplega a la seua casa i acaba l’anunci.



Podríem dividir l’anunci en 3 parts molt clares:
Els primers segons de l’anunci, fins al segon 11, on veiem una introducció del mateix quan descobrim un home despujant-se de la roba i no sabem per quina raó hofa.
El cos, que seria tot el temps que l’home està al tobogà d’aigua i fa l’ús de la targeta per a fer coses de camí a casa (des del segon 12 fins al segon 54).
La conclusió, que trobariem als últims segons i que seria l’arribada de l’home a casa i quan podem escoltar la tesi d’una veu en off ‘Making payments simpler’.
Durant tot l’anunci podem trobar una i altra vegada l’ús de la targeta adiferents accions de la vida quotidiana, això fa que tinga una progressió temàtica constant que posa de manifest la importància que li donen a la facilitat d’usar la mateixa. Reprén el mateix tema al voltant de tot l’anunci.







3. ADEQUACIÓ
Per tractar-se d’un anunci, hem de parlar d’un tipus de text audiovisual i per tant de tres llenguatges: la imatge, el so i el text escrit.
Larelació que n’hi ha entre la persona que emet el missatge i la persona que el rep és de tipus totalment estètic, el que importa és que a l’espectador li agrade i per això utilitza una forma divertida d’anar del treball a casa. És un anunci que aplega a la gent perquè conecta amb la idea de diversió de molta gent.
L’anunci té per tant una funció poètica, ja que utilitza la bellesa i la diversió per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Comentario Anuncio
  • comentario de crónica de una muerte anunciada
  • Comentario crónica de una muerte anunciada
  • Comentario crónica de una muerte anunciada
  • Comentario Cronica De Una Muerte Anunciada
  • Comentario De Crónica De Una Muerte Anunciada
  • COmentario Cronica de una muerte anunciada
  • comentario de un fragmento de una muerte anunciada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS