Comentari de un documental de l'edat mitjana

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (258 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 19 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Ciencies socials. Comentari de un documental.

Al llarg de la història em anat evolucionan, amb diferents persones o amb diferents actes, en aquestdocumental ha sigue a traves dels emperadors i cada un a fet una cosa important per nosaltres, juntament amb monuments que ara en dia, els sabemapreciar.

Constantí I el Gran :
Nascut el 27 de febrer de 272 i mort el  22 de maig de 337, va ser el primer emperador romà que va posar amb marxa elcristianisme. Va governar un Imperi romà en constant creixement fins la seva mort. Constatí és conegut també per haver refundat la ciutat de Bizanci.[pic]

Mesquita blava.

[pic]

Mesquita de Mihrimah

Teodosi II :
Nascut al abril de 401 i mort el 28 de juliol de 450 va ser emperador del'Imperi Romà d'Orient del 408 al 450.

[pic]

Hipódrom de Constantinopla

Justinià I el Gran:
 Va ser l'emperador de l'imperi Bizantí des del'any 527 fins el 565. Va ser el segon membre de la Dinastia Justinianea tot succeint el seu oncle Justí I. Aquesta ambició era expressada en larecuperació parcial dels territoris de l'Imperi Romà Occidental, incloent-hi també la ciutat de Roma.
Construcciones:

[pic]

Iglesia de santa sofía.[pic]

Iglesia de San Vital en Rabean

Basili II:
 Nascut al 985 i mort el 13 de desembre de 1025 va ser emperador bizantí (963-1025). Era fillde Romà II i tenia un germà més petit, Constantí. Basili II va morir el 1025 mentre preparava la conquesta de Sicília.

[pic]

catedral de sant Basili.
tracking img