Comentari del show de truman

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (521 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 27 de febrero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Comentari de El show de Truman

El show de Truman és una pel·lícula en la qual la vida del protagonista és filmada a través de càmeres ocultes les 24 hores del dia i transmesa en viu a tothom,permetent al productor Christof captar l'emoció real de Truman i el comportament humà quan es posa en determinades situacions.
La ciutat natal de Truman, Seahaven, és un decorat construït sota una cúpulagegant i poblat per actors de la sèrie i de l'equip, la qual cosa permet a Christof controlar cada aspecte de la vida de Truman, fins i tot el clima.
Truman no és conscient de tot això. És unapersona ingènua amb una realitat falsa en la qual treballa en una pòlissa d'assegurances. Viu amb la seva dona, i fan la mateixa rutina cada dia. Encara que Truman estava enamorat de Lauren una extra delshow. Ella li diu la veritat però quan això ocorre és retirada de la sèrie ràpidament.
 
La vida de Truman és una vida perfecta, però no plena, ja que és una vida controlada sense llibertat. Desprésde molts incidents Truman se’n recorda del que li va dir Lauren i comença a sospitar. Ho observa tot i s'adona que tothom gira entorn a ell. Quan això ocorre intenta sortir del seu poble però totss’ho impedeixen. Des de ben petit fan que tingui por al mar amb la mort del seu pare, això li impedeix sortir del poble, ja que l'única manera de fer-ho és a través del mar. En aquell moment ell en prenconsciència de la seva falta de llibertat, no és una vida feliç si la persona no la pot escollir. Finalment Truman aconsegueix escapar i superar la seva por a l'aigua, però gairebé mor en l'intent jaque Christof intenta matar-lo, prefereix que mori al fet que se’n vagi, perquè acabaria amb el programa. Truman és una excusa perquè Christof jugui a ser Déu amb la vida dels demés ja que és infeliç ambla seva.
 
Penso que no és ètic enganyar a una persona per la distracció de la resta, ja que tothom ha de tenir el dret d’escollir el que vol fer amb la seva vida. És millor viure amb la...
tracking img