Conclusiones del porque de una sesión de entrenamiento

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (389 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 13 de noviembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
JUSTIFICACIÓ

Hem triat aquesta progressió de jocs, ja que els hem classificat per proximitat a la hora de jugar a bàsquet.

-Hem triat el nom dels jocs com a primera opció ja que creiem que esun joc on els jugadors es poden conèixer i té una mínima relació amb el bàsquet incloen-t'hi també diferents variants de pase que fan que el joc s'aproximi al joc del bàsquet.

-Hem triat el picaparet ja que creiem que seria divertit realitzar a cada parada formes de basquet i també té aspectes els quals els trobem relacionats dins el món del bàsquet.

-Robar conos l'hem inclòs perquè creiemque dins el joc del bàsquet s'ha de saber tant atacar com defensar i el nem trobar un joc adecuat perquè els nens se-n'adonin de la importància també de la defensa.

-Saltar a corda l'hem ficat almitg per baixar pulsacions mínimament, però tot i així segueix tenint a veure amb l'aprenentatge del bàsquet ja que practiquen el bot i la consentració i coordinació.

-El joc dels bolos l'heminclòs ja que creiem que la punteria és una variant molt important dins el món del bàsquet. Nosaltres utilitzem diferents tipus de pilotes per practicar la punteria i la presició del tir.

-El rugbi com aúltim joc proposat l'hem inclòs ja que trobem que és un joc divertit on es practica tot el practicat abans, defensa, atac, presició, rapidesa... .

-El joc dels disbarats per tornar a la calmacrec que ha estat apte ja que, els nens baixen polsacións i s'ho passen bé.

CONCLUSIÓ SOBRE LA SESSIÓ

La nostra valoració, és a dir conclusió de la sessió la resumim com a una sessió creiemadecuada per a les edats, onze anys on l'objectiu de la cual era fer jocs i que els nens es divertíssin el màxim possible.

La progressió dels nostres exercisis creiem que ha sigut adecuada, es a dir apteper a les edats i l'objectiu imposat. Hem seguit un tema el cual són els jocs amb una línia de menor a major intensitat de relació amb el bàsquet.

Després de haber portat a terme la sessió amb...
tracking img