concurs biblic

Páginas: 4 (823 palabras) Publicado: 2 de abril de 2013
La Bíblia, per a milions de persones, és el llibre que conté el missantge de Déu a tota la humanitat.
La Bíblia ens ha ensenyat els valors humans i socials de les persones. Ens ensenya hacompartir, a ser solidaris, a aprendre que davant els ulls de Déu tots som iguals, que hem d'estimar als altres com a nosaltres mateixos, que hem de saber comunicar-nos, perquè mitjançant la comunicació ensmanifestem com som, com sentim, què creiem, que vivim etc. Quan les persones ens comuniquem ho fem amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb Déu, per això hem de tenir cura de què diem i com hodiem.
Els valors humans no tenen la mateixa definició per a tothom perquè no tots els entenen de la mateixa manera. Per a mí la definició més correcte és que són grans reptes que ens hem de posar anosaltres mateixos per trobar-nos bé amb nosaltres mateixos i sentir-nos satisfets dels actes que fem per ajudar als altres. Hi ha infinitat de valors humans la onestitat, la responsabilitat, lacomprensió, la gratitud, l'amistat, el perdó, el sacrifici, el valor de la família etc.
El sacrifici és un valor molt important per superar-nos a la nostre vida, és un esforç extraodinari que hem de fersuperant els nostres propis gustos, interesos i comoditat. Ens es difícil tenir esperit de sacrifici perquè estem acostumats al nostre esforç. Hem de lluitar contra l'egoisme, la comoditat i la mandra.L'esperit del sacrifici no s'aconsegueix amb les bones intencions, s'aconsegueix fent petits esforços. Aixó és un exemple del que Jesús espera de tots nosaltres.
Els valors socials com la dignitat, lapau, la justícia, la igualtat, etc.ens ensenyen a ser bones persones, especialment amb els altres. Les persones hem de transmetre la pau, la justícia i l'amor als altres no només amb paraules sinótambé amb fets. Aquests valors hem de ser capaços de saber-los transmetre amb el nostre comportament. Necessitem envoltar-nos de gent que ens ajudi a que aquest valors tan importants predominin a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • concurso biblico
  • preguntas concurso biblíco
  • Concurso Biblico De Moísés
  • CONCURSO BIBLICO
  • Concurso biblico
  • biblico
  • Biblico
  • biblicos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS