Conferencia Instruments Per A L'Estudi

Páginas: 4 (874 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2012
Resum conferència ‘Introducció a l’advocacia – Eines pel a l’estudi
La conferència del passat 6 d’octubre del 2012 que va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Dret de la Universitat Autònomade Barcelona va estar presidida pel degà de la nostra facultat, Josep Maria de Dios, la secretaria general de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Marta Isern, la Vicedegana de postgraus a laFacultat de Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona i professora titular de Dret Romà, Carme Tort-Martorell i per últim la Vicedegana d’Estudiants i Coordinadora de Mobilitat, Esther Zapater.Aquesta xerrada va ser la conferència inaugural del curs, on ens van explicar des de com fer un currículum vitae i que posar-hi en aquest pensant sempre en el nostre futur pròxim, és a dir, d’aquí quatreanys quan acabem la carrera, a explicar-nos que volen dir conceptes tan necessaris per a la nostre formació com és el terme ‘advocat’.
En un primer moment, el degà de la nostre facultat va fer lespresentacions, i va explicar una mica per sobre el què parlaria cadascun dels participants.
Com a segona intervenció, vam poder escoltar a la secretaria general de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats deBarcelona, Marta Isern, que ens va parlar sobre la importància d’anar treballant des d’ara el nostre currículum vitae per tal de quan hàgim de presentar-lo que el tinguem ja preparat. Per tal detenir-lo correctament estructurat, ens havíem de fixar en l’entorn del lloc de treball que volien sol·licitar i el tipus de mercat que hi ha en aquest moment. També ens va recomanar la internacionalitzaciódel nostre currículum, és a dir, marxar a l’estranger a realitzar part dels nostres estudis, per tal de tenir-lo encara més complert i així no tenir problemes al voler entrar a un determinat lloc detreball.
Més tard, va parlar sobre la qüestió següent: “Què és ser un advocat?” Aquí ens va introduir el que volia dir ser un advocat. Ens va estar explicant, que nosaltres, com a advocats,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'estudi de la psicologia
  • Instruments barroc
  • Neckshire instruments
  • Instruments De Investigacion
  • Texas Instruments
  • Pelican Instruments
  • La conferencia
  • Conferencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS