Contingut Latent

Páginas: 2 (426 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2011
Nuevo Polo. Muy polo. Muy nuevo.
Anàlisi d’un anunci publicitari

Contingut latent
La primera imatge que apareix a l’espot publicitàri ens trasllada als anys 50-60, on se’ns mostren els carrersambientats en l’època i de sobte apreix un cotxe a gran velocitat infringint la normativa urbana que es perceb a través de les exclamacions dels vianants, sobretot l’home de la jaqueta marró quegairebé és atropellat.
En el cotxe hi trobem cinc nois joves, tres dels quals van al seient del derrera i mostren diversió, dos d’ells riuen de bromes entre ells i l’altre sembla que viu en un altre món.A la part del davant, hi ha el conductor i la seva xicota, els quals adopten una posició de superioritat, que percebem gràcies a la seva forma de seure, de mirar i amb el detall de l’escuradents queel noi té a la boca. La manera d’aparcar el cotxe també ens indica aquesta superioritat del grup de joves, ja que se salten les formes civiques.
En veure el nou Polo, les cares dels nois del cotxeexpressen la seva sorpresa i ignorància.
A la cafeteria podem observar-hi el cambrer ballant amb el pal de l’escombra i un noi que està prenent un cafè amb llet. En el moment que entra el grup delsjoves amb un caminar altiu i aturen la música de l’espot, donan’t un cop a la gramola i fent que l’espectador centri l’atenció en ells i demostrant qué són els amos del món i ho controlen tot, però eljove assegut a la barra es mostra totalment indiferent.
El lideratge del noi de la jaqueta de pell negra amb el tupé ve assenyalat per el fet de que sempre va davant del grup, condueix el vehicle, vaacompanyat de la noia i els altres tres li riuen totes les gràcies.
La frase “habrá que verlo” ens indica que repte al noi del Polo i és llavors quan apareix l’escena de la carrera igual a lapel·lícula Grease. En les dues carreres es vol averiguar quin dels dos cotxes és millor però mentre John Travolta es deixa influenciar per l’orgull de voler demostrar que ell és el millor, el noi de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Curriculo latente
  • Huella latente
  • Calor Latente
  • Romanticismo Latente
  • Argentina Latente
  • Calor latente
  • Calor latente
  • Calor latente

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS