Cooperació

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (929 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 26 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
curs de Cooperació

1. La cooperació a les universitats. Et va quedar clar el paper de les universitats en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament? Fes-ne un breu resum.
El paper dela universitat en el món de la cooperació es molt important, ja que el jovent és qui decidirà en el demà i si des de la universitat es presenten tots els problemes i injustícies que hi ha en aquestplaneta va obrint la ment de la gent. La universitat també et dóna l’oportunitat de participar de diferents maneres, com podria ser fent el projecte final de carrera o cursos de crèdits de lliureelecció,el que estem fent és motivar a l’estudiant a participar en tasques de col·laboració.

2. Què és el Codi de Conducta de les universitats espanyoles envers la cooperació internacional?a. Relació de les universitats amb les institucions contrapart d’altres països
b. Participació i implicació de la comunitat universitària.
c. Principis i objectius de lacooperació universitària al desenvolupament.
d. Identitat de la CUD
e. Relació de les universitats amb el teixit social de la cooperació
f. Aplicació i difusió del codi deconducta.

3. Per què és important incidir en l’aspecte de coneixements, actituds i compromisos del cooperant? Quins són?
És important incidir en tots aquests aspectes perquè molts cops la gentque va de cooperant va amb dos actituds molt clares, la de que va allà a canviar el món i la que va amb peus de plom perquè no s’enfadin. Quan es va de cooperant ningú sap que li passarà i per tantabans de marxar s’ha de deixar clar els coneixements , l’actitud que s’ha d’adoptar i els compromisos que té cadascú.

4. Vacunes i malalties. Aspectes a tenir en compte alhora de viatjar a unpaís estranger.
Viatjar s’ha convertit en una activitat que pertany més al dia dia de tots nosaltres, ja pot ser com viatge de turisme, negocis o de cooperació. Per això hem de seguir unes...
tracking img