Crash

Páginas: 7 (1604 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2012
SET HISTÒRIES, UN PROBLEMA COMÚ, EL RACISME.

Aquesta pel.lícula està emmarcada en la ciutat de Los Angeles en un fred Nadal, en el quan s’entrellacen una sèrie d’històries entre diferent ciutadans de diferents races i creences, totes elles tenen en comú que estan banyades fonamentalment per un tema racial.

Els valors que vol transmetre són que tots tenim els mateixos drets per moltdiferents que siguem, que tots podem pensar coses diferents i respetar-les.



Repartiment :

Sandra Bullock (Jean Cabot) [pic][pic]

Thandie Newton (Christine Thayer) [pic]

Don Cheadle (Graham Waters)

Matt Dillon (Matt Ryan)

Jennifer Esposito (Ría)

William Fichtner (Jake Flanagan)

Brendan Fraser (Rick Cabo)

Ryan Phillippe (Tom Hansen)

Terrence Howard (Cameron Thayer)Ludacris (Anthony)

Michael Peña (Daniel Ruiz)

Shaun Toub (Fahrad)

Art Chudabala (Ken Ho)

Loretta Devine (Shaniqua)

Bahar Soomekh (Dorri)



Històries:

Matt Dillon i Ryan Phillipi

Són dos policies de los angeles, Matt Ryan és un veterà agent del cos que porta molt anys a la policia i li assignen un nou company, l'agent Thomas. L’oficial i l’agent tenen personalitats totalmentdiferentes. Ryan és un home frustrat i ho reflecteix en el seu treball en el qual sempre fa un abús de poder que no veu amb bons ulls, en canvi, el seu jove company Thomas, té ganes de menjar-se el món i posar justícia als carrers de Los Angeles.

Un dia patrullant de nit reben una ordre que han robat un cotxe negre i veuen com passa un però amb diferent matrícula, però, malgrat tot, elparen i l'oficial Ryan es sobrepassa amb la dona del conductor de color. Comença a tocar-la, abusant d’ella i com si li estigués registrant, i a fer-se el dur després d’haver rebut una trucada del seu pare dient que els serveis mèdics no poden fer res per la seva situació de malaltia, per tot el cos dabant del seu home, i el seu home, pensant en les conseqüències, no defensa els drets de la seva donai no diu res.

Degut a aquest fet, l’agent Thomas es queixa de la conducta del seu oficial, i es veu obligat a seguir el seu treball sense el Ryan.

Després, un dia en que l’oficial està patrullant per la carretera, veu que hi ha un cotxe bolcat a terra i que està a punt d’incendiar-se, va a salvar a la persona o persones que hi ha dintre seu, i es troba en que és la dona del director decinema, a la que va abusar d’ella mentre la registrava, i al final la rescata i l’ajuda a sortir.

Christine Thayer i Cameron Thayer.

Està casada amb un director de cinema i viuen en un barri ric de Los Angeles. Christine i el seu marit es dirigeixen a casa després d'una gala de cinema i són aturats, en el que sembla un control rutinari, per dos agents de policia ia causa de la poc iniciativa delseu marit quan l'oficial Ryan l'estació escorcollant i abusant d'ella , tenen una dura conversa, quan arriben a casa, en la qual torna a sobresortir el tema racial i el marit decideix anar-se'n de casa i donar per tancada la relació. En aquest dia que estan separats, cadascun viu una història diferent i es veu l'evolució que té cada un, el marit en el seu estudi de cinema, i la dona a lacarretera.

L'home decideix anar a donar una volta amb el seu cotxe, quan es veu atracat per dos homes de raça negra, els quals un quan veuen a la policia marxa i l'altre entra al cotxe del director de cinema. L'agent de policia Thomas, fa que Cameron baixi del cotxe, i aquest fart de tot no delata a l'atracador, i el policia al veure que era l'home que feia temps, el seu agent Ryan va abusar de la sevadona, el va deixar anar amb l’Anthony, l’atracador.

Mentre la seva dona, va conduint per la carretera i té un accident, però es salva gràcies a l’oficial Ryan que fa el possible per ajudar-la a sortir del cotxe que anava a explotar.

Jean Cabot i Rick Cabot.

Interpretant a dos dels actors més coneguts d'aquesta pel·lícula, com són Sandra Bullock i Brendan Fraiser. Rick és el fiscal del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • crash
  • Crash
  • Crash
  • Crash
  • crash
  • Crash
  • Crash
  • Crash

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS